Загрузка...

Котлетки з піленгаса та нототенії

Котлетки з піленгаса та нототенії


Коли набридає все м'ясне, коли ти випробував, здавалося б, усе, що тільки можна, тобі на пам'ять приходить щось дуже просте, але завжди смачне. Ось так було зі мною і в цьому випадку. Захотілося рибних котлет. Я зазвичай їх готую з готового фаршу - з бичків. Але фаршу не було, і я відкопала в морозилці шматочки піленгаса і рибки нототенії. Обробивши їх, перемолола в м'ясорубці, і далі - за сценарієм, яким я поділюся нижче. Ці котлетки можна робити з будь-якої риби. Але мені дуже сподобалося це поєднання - нототенія з пиленгасом. Смак вийшов незрівнянним. Одна риба доповнила іншу чимось своїм і смачним. Крім того, весь процес не так вже і довгий. Та й кісток в рибі було дуже мало. Котлетки вийшли дуже ситними. Але стережіться - сім'я не залишить і сліду на тарілці, як тільки спробують одну.
Котлетки з піленгаса та нототенії
+1
0
08 січ
Інгредієнти:
  • Фарш рибний (нототенія, піленгас, або на ваш смак) - 500 гр
  • Цибуля - 1 шт.
  • Булка біла або сухарі - 250-300 гр
  • Кріп і селеру (сушені, можна і свіжі) - по 1 ст.л.
  • Цибулю і перець - за смаком
  • Борошно для панірування
  • Олія - для смаження.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Як правило, спочатку я виставляю всі продукти, які беруть участь у процесі.

  • Крок 2

    Оскільки у мене була не булка, а сухарі, я їх залила водою.

  • Крок 3

    Потім, очистивши рибу від шкіри, кісток і плавників, перемолола в м'ясорубці, і отримала фарш.

  • Крок 4

    Цибуляю натерла на крупній тертці.

  • Крок 5

    Сухарі віджати від води, і розім'яла.

  • Крок 6

    Ну а тепер всі інгредієнти змішала, масу посолила, поперчила і поклала подрібнену сушену зелень.

  • Крок 7

    От і все, а тепер формую котлетки. На цю порцію фаршу у мене виходить 10 котлет.

  • Крок 8

    Ви не вірите, що без яйця у мене нічого не вийде, і котлети розпадуться? Ні, не розпадуться, адже я гарненько їх зліпила, а потім запанировала в борошні.

  • Крок 9

    Тепер я ставлю сковороду, наливаю масло і нагріваю її. Обвалюючи котлети в борошні, кладу в киплячу олію. Смажу на сильному вогні, потім перевертаю і, зменшивши вогонь, накриваю кришкою. Доводжу їх до готовності хвилин 10. А поки готую овочі для декору, або салату - як вам буде завгодно!

  • Крок 10

    Ось такими вони вийшли - соковитими, красивими і смачними!

  • Крок 11

    А ось так їх можна подати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: