Страви з риби в духовці

Страви з риби в духовці


Страви з риби в духовці, як правило, готують нечасто. Повинна зауважити, що даремно, адже така їжа дуже корисна і не займає багато часу на приготування. Простота цього рецепта вражає, до того ж страва виходить не тільки смачним, але і ситним. Хочу запропонувати вам приготувати рибу, запечену в вершках. Якщо ви з тих, хто не любить морочитися з кухонними справами, тоді ця страва ідеально вам підходить.
Страви з риби в духовці
0
0
30 гру
Інгредієнти:
  • 0,5 кг філе білої риби
  • 1 ст. жирних вершків
  • 150 г цвітної капусти
  • 150 г капусти броколі
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 1 ч. л. вершкового масла
  • 0,5 ч. л. морської солі
  • Щіпка чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приступаємо до процесу приготування риби, запеченої у вершках. Філе риби гарненько миємо й ріжемо на шматки. Вони повинні бути достатньо великими. Візьміть деко або форму для запікання і викладіть в неї філе одним або подвійним шаром, але щоб дна не було видно. Цвітну капусту вимити, розділити на невеликі суцвіття і покладіть у форму навколо риби. Те ж саме виконайте і з брокколі.

  • Крок 2

    Тепер рибу потрібно поперчити, посолити і залити вершками. Зверху риби красиво викладіть зелений горошок. Необхідно розігріти Духовку до температури 200 градусів. Коли духовка буде розпечена, відправляйте в неї рибу і випікайте півгодини. Риба, запечена в вершках готова. Її можна подавати до будь-якого гарніру. Буде дуже смачно! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: