Загрузка...

Страви з риби в духовці

Страви з риби в духовці


Страви з риби в духовці, як правило, готують нечасто. Повинна зауважити, що даремно, адже така їжа дуже корисна і не займає багато часу на приготування. Простота цього рецепта вражає, до того ж страва виходить не тільки смачним, але і ситним. Хочу запропонувати вам приготувати рибу, запечену в вершках. Якщо ви з тих, хто не любить морочитися з кухонними справами, тоді ця страва ідеально вам підходить.
Страви з риби в духовці
0
0
30 гру
Інгредієнти:
  • 0,5 кг філе білої риби
  • 1 ст. жирних вершків
  • 150 г цвітної капусти
  • 150 г капусти броколі
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 1 ч. л. вершкового масла
  • 0,5 ч. л. морської солі
  • Щіпка чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приступаємо до процесу приготування риби, запеченої у вершках. Філе риби гарненько миємо й ріжемо на шматки. Вони повинні бути достатньо великими. Візьміть деко або форму для запікання і викладіть в неї філе одним або подвійним шаром, але щоб дна не було видно. Цвітну капусту вимити, розділити на невеликі суцвіття і покладіть у форму навколо риби. Те ж саме виконайте і з брокколі.

  • Крок 2

    Тепер рибу потрібно поперчити, посолити і залити вершками. Зверху риби красиво викладіть зелений горошок. Необхідно розігріти Духовку до температури 200 градусів. Коли духовка буде розпечена, відправляйте в неї рибу і випікайте півгодини. Риба, запечена в вершках готова. Її можна подавати до будь-якого гарніру. Буде дуже смачно! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: