Загрузка...

Запечена сьомга в духовці

Запечена сьомга в духовці


Якщо ви любите смачну і корисну їжу, тоді Вам потрібна запечена сьомга в духовці. Всього 45 хвилин Вашого часу і страва готова. Воно відмінно підходить для будь-якого банкету або вечері. Це блюдо дуже багата омега-3 жирними кислотами амінокислотами, які дуже корисні для судин і серця. Приготувати самому це блюдо дуже просто!
Запечена сьомга в духовці
0
0
24 гру
Інгредієнти:
  • два стейки сьомги
  • щіпка прованських трав
  • один вичавлений лимон
  • сіль і чорний мелений перець
  • свіжий базилік зелений
  • харчова фольга
  • деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо порційні шматки сьомги або два стейка. Добре миємо шматки риби в прохолодній воді і просушуємо паперовими рушниками.

  • Крок 2

    Тепер натираємо шматки сьомги повністю прованськими травами. Посипаємо сіллю, перчимо і виливаємо на сьомгу лимонний сік. Залишаємо маринуватися рибу 20 хвилин

  • Крок 3

    Потім беремо кожен шматок сьомги і завертываем щільно в харчову фольгу, що б всі краї були закручені в конверті. Потім ложем сьомгу на деко

  • Крок 4

    Включаємо духовку для розігріву. Потім запікаємо сьомгу при середній температурі 30 хвилин.

  • Крок 5

    По закінченню часу вимикаємо духовку. Виймаємо деко. Чекаємо на п'ять хвилин, щоб сьомга охолола.

  • Крок 6

    Прикрашаємо її покришеними листочками базиліку, виливаємо лимонний сік і сьомга запечена в духовці готова для подавання до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: