Запечена сьомга в духовці

Запечена сьомга в духовці


Якщо ви любите смачну і корисну їжу, тоді Вам потрібна запечена сьомга в духовці. Всього 45 хвилин Вашого часу і страва готова. Воно відмінно підходить для будь-якого банкету або вечері. Це блюдо дуже багата омега-3 жирними кислотами амінокислотами, які дуже корисні для судин і серця. Приготувати самому це блюдо дуже просто!
Запечена сьомга в духовці
0
0
24 гру
Інгредієнти:
  • два стейки сьомги
  • щіпка прованських трав
  • один вичавлений лимон
  • сіль і чорний мелений перець
  • свіжий базилік зелений
  • харчова фольга
  • деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо порційні шматки сьомги або два стейка. Добре миємо шматки риби в прохолодній воді і просушуємо паперовими рушниками.

  • Крок 2

    Тепер натираємо шматки сьомги повністю прованськими травами. Посипаємо сіллю, перчимо і виливаємо на сьомгу лимонний сік. Залишаємо маринуватися рибу 20 хвилин

  • Крок 3

    Потім беремо кожен шматок сьомги і завертываем щільно в харчову фольгу, що б всі краї були закручені в конверті. Потім ложем сьомгу на деко

  • Крок 4

    Включаємо духовку для розігріву. Потім запікаємо сьомгу при середній температурі 30 хвилин.

  • Крок 5

    По закінченню часу вимикаємо духовку. Виймаємо деко. Чекаємо на п'ять хвилин, щоб сьомга охолола.

  • Крок 6

    Прикрашаємо її покришеними листочками базиліку, виливаємо лимонний сік і сьомга запечена в духовці готова для подавання до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: