Загрузка...

Рибні оладки з тріски

Рибні оладки з тріски


Яких тільки оладок ні існує: звичайні з тіста, оладки овочеві, оладки з печінки, - але от з рибними оладками я мала справу вперше. Рецепт у мене знову французька. Взагалі дане приготування відрізняється від дуже поширеного рецепта оладок з тріски, який популярний у Франції. Справа в тому, що у них там з давніх часів користується великим попитом в'ялена тріска, типу нашої вобли або тарані. Її вимочують, щоб знесолити, а потім готують різноманітні страви. брандаду я вже показувала. Оладки з такої тріски - теж у числі часто готуються. Їх роблять маленькими, зі столову ложку величиною, і смажать у фритюрі. У нас тріска зазвичай свіжоморожена, ось під неї я і шукала рецепт. Він знайшовся в тому вигляді, в якому я хочу його показати. За винятком незвичайного складу все в ньому цілком по-російськи.
Рибні оладки з тріски
0
0
29 лис
Інгредієнти:
  • 500 г філе тріски,
  • 2 ст. борошна,
  • 250 мл води, 2 яйця,
  • 1 ч.л. соди, 0,5 лимона,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубчик часнику,
  • сіль, перець,
  • петрушка,
  • зелена цибуля,
  • олія для смаження.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відправляємо в м'ясорубку розморожене філе тріски разом з цибулею, часником і зеленню. Кількість петрушки та зеленої цибулі можна варіювати за власним смаком, я брала по 2-3 гілочки.

  • Крок 2

    Вливаємо в фарш воду, додаємо яйця, солимо, перчимо і всі разом пробиваємо блендером.

  • Крок 3

    Кладемо соду і видавлюємо сік з половинки лимона, перемішуємо, маса повинна запузыриться.

  • Крок 4

    Нарешті, просіваємо борошно і замішуємо тісто.

  • Крок 5

    Смажимо ці оладки традиційним способом, тільки вогонь потрібно робити поменше, щоб оладки добре пропеклися.

  • Крок 6

    Оладки схожі на рибні котлети, тільки смак м'якше за рахунок тесту.

  • Крок 7

    Ці оладки добре подавати з соусом. Французи пропонують томатний гострий або бешамель з гірчицею. Я робила останній, виходить дуже смачно. Ну, і зелень теж не завадить.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: