Рибні оладки з тріски

Рибні оладки з тріски


Яких тільки оладок ні існує: звичайні з тіста, оладки овочеві, оладки з печінки, - але от з рибними оладками я мала справу вперше. Рецепт у мене знову французька. Взагалі дане приготування відрізняється від дуже поширеного рецепта оладок з тріски, який популярний у Франції. Справа в тому, що у них там з давніх часів користується великим попитом в'ялена тріска, типу нашої вобли або тарані. Її вимочують, щоб знесолити, а потім готують різноманітні страви. брандаду я вже показувала. Оладки з такої тріски - теж у числі часто готуються. Їх роблять маленькими, зі столову ложку величиною, і смажать у фритюрі. У нас тріска зазвичай свіжоморожена, ось під неї я і шукала рецепт. Він знайшовся в тому вигляді, в якому я хочу його показати. За винятком незвичайного складу все в ньому цілком по-російськи.
Рибні оладки з тріски
0
0
29 лис
Інгредієнти:
  • 500 г філе тріски,
  • 2 ст. борошна,
  • 250 мл води, 2 яйця,
  • 1 ч.л. соди, 0,5 лимона,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубчик часнику,
  • сіль, перець,
  • петрушка,
  • зелена цибуля,
  • олія для смаження.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відправляємо в м'ясорубку розморожене філе тріски разом з цибулею, часником і зеленню. Кількість петрушки та зеленої цибулі можна варіювати за власним смаком, я брала по 2-3 гілочки.

  • Крок 2

    Вливаємо в фарш воду, додаємо яйця, солимо, перчимо і всі разом пробиваємо блендером.

  • Крок 3

    Кладемо соду і видавлюємо сік з половинки лимона, перемішуємо, маса повинна запузыриться.

  • Крок 4

    Нарешті, просіваємо борошно і замішуємо тісто.

  • Крок 5

    Смажимо ці оладки традиційним способом, тільки вогонь потрібно робити поменше, щоб оладки добре пропеклися.

  • Крок 6

    Оладки схожі на рибні котлети, тільки смак м'якше за рахунок тесту.

  • Крок 7

    Ці оладки добре подавати з соусом. Французи пропонують томатний гострий або бешамель з гірчицею. Я робила останній, виходить дуже смачно. Ну, і зелень теж не завадить.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: