Загрузка...

Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото

Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото


Ще один рецепт горбуші в духовці. На цей раз у фользі. Швидкий і смачний рецепт з фото.
Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото
0
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Горбуша 500.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Часник часточки 2.0 часточки
  • Кріп 1.0 пучок
  • Масло рослинне 100.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горбушу чистимо від кісток. вибираємо хороший шматочок без голови і хвоста. якщо горбуша не велика, то можна цілком її використовувати.

  • Крок 2

    До риби дуже добре підходить кріп. Нарізаємо очищену цибулину, часник, кріп, змішуємо з сіллю і перцем.

  • Крок 3

    Тепер цією сумішшю фаршируємо горбушу. У моєму випадку я насипала на один шматочок і прикрила другим. Якщо ж горбуша ціла - то фаршируємо черевце. Акуратно запаковуємо у фольгу. Я зробила два шари фольги, так в гарячій духовці пакет надувається. Перед запаковиванія фольгу збризнути олією, а потім зверху рибу ретельно змастити тим же маслом.

  • Крок 4

    Так як горбуша риба ніжна, то довго запікати її не треба. як тільки ви відчули характерний запах, засікайте 10-15 хв. Потім витягнути її пакет з духовки і відкрити. Почекати, що б трохи охолола. Лопаткою підколупнути цілий шматок і викласти в тарілку. Нарізати такими шматочками, що б у ньому був і цибулю (тобто наш подібний фарш). Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: