Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото

Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото


Ще один рецепт горбуші в духовці. На цей раз у фользі. Швидкий і смачний рецепт з фото.
Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото
0
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Горбуша 500.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Часник часточки 2.0 часточки
  • Кріп 1.0 пучок
  • Масло рослинне 100.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горбушу чистимо від кісток. вибираємо хороший шматочок без голови і хвоста. якщо горбуша не велика, то можна цілком її використовувати.

  • Крок 2

    До риби дуже добре підходить кріп. Нарізаємо очищену цибулину, часник, кріп, змішуємо з сіллю і перцем.

  • Крок 3

    Тепер цією сумішшю фаршируємо горбушу. У моєму випадку я насипала на один шматочок і прикрила другим. Якщо ж горбуша ціла - то фаршируємо черевце. Акуратно запаковуємо у фольгу. Я зробила два шари фольги, так в гарячій духовці пакет надувається. Перед запаковиванія фольгу збризнути олією, а потім зверху рибу ретельно змастити тим же маслом.

  • Крок 4

    Так як горбуша риба ніжна, то довго запікати її не треба. як тільки ви відчули характерний запах, засікайте 10-15 хв. Потім витягнути її пакет з духовки і відкрити. Почекати, що б трохи охолола. Лопаткою підколупнути цілий шматок і викласти в тарілку. Нарізати такими шматочками, що б у ньому був і цибулю (тобто наш подібний фарш). Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: