Загрузка...

Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото

Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото


Це швидко готується. Як приготувати страву "горбуша, запечена в духовці"? Рецепт з фото "горбуша, запечена в духовці" дивитися тут.

Інгредієнти
Горбуша
Борошно пшеничне 20.0 г
Горбуша 400.0 г
Цибуля ріпчаста 1.0 шт
Паста томатна 100.0 г
Помідори червоні 2.0 шт
Цукор пісок 1.0 ст.л.
Сіль 1.0 ч.л
Паприка 1.0 ч.л
Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото
+1
0
21 лис
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горбуша-це різновид далекосхідного лосося. Риба найпоширеніша, але цінна і, звичайно, корисна. Одне "але": сухувата. Ось цей її недолік можна прибрати соусом. Отже, приготуємо стейк горбуші і борошно.

  • Крок 2

    Стейк можна брати цілком. Я ж поділила їх на дві частини і прибрала всі кістки. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Тепер займемося соусом. На фото - основні інгредієнти.

  • Крок 3

    Цибуля очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику також. На олії в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник. Додамо томатну пасту. У мене була рідка паста. Якщо такої немає, то 1 ст. л. густої пасти розвести в 100-150 гр води і додати в сковороду. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати згасити 2-3 хвилини.

  • Крок 4

    У вогнетривкий посуд укладаємо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом.

  • Крок 5

    Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином згасити в каструлі на вогні. Горбуша виходить соковита і пікантна. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: