Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото

Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото


Це швидко готується. Як приготувати страву "горбуша, запечена в духовці"? Рецепт з фото "горбуша, запечена в духовці" дивитися тут.

Інгредієнти
Горбуша
Борошно пшеничне 20.0 г
Горбуша 400.0 г
Цибуля ріпчаста 1.0 шт
Паста томатна 100.0 г
Помідори червоні 2.0 шт
Цукор пісок 1.0 ст.л.
Сіль 1.0 ч.л
Паприка 1.0 ч.л
Горбуша, запечена в духовці рецепт з фото
+1
0
21 лис
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горбуша-це різновид далекосхідного лосося. Риба найпоширеніша, але цінна і, звичайно, корисна. Одне "але": сухувата. Ось цей її недолік можна прибрати соусом. Отже, приготуємо стейк горбуші і борошно.

  • Крок 2

    Стейк можна брати цілком. Я ж поділила їх на дві частини і прибрала всі кістки. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Тепер займемося соусом. На фото - основні інгредієнти.

  • Крок 3

    Цибуля очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику також. На олії в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник. Додамо томатну пасту. У мене була рідка паста. Якщо такої немає, то 1 ст. л. густої пасти розвести в 100-150 гр води і додати в сковороду. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати згасити 2-3 хвилини.

  • Крок 4

    У вогнетривкий посуд укладаємо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом.

  • Крок 5

    Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином згасити в каструлі на вогні. Горбуша виходить соковита і пікантна. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: