Загрузка...

Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото

Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото


Чудове святкове блюдо, воно стане прикрасою вашого столу.
Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Сьомга свіжа 500 гр
  • Цукіні 1 шт
  • Вершки ~ 20% 200 мл
  • борошно 0,5 ст.л
  • Масло вершкове 50 гр
  • Спеції за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сьомгу потрібно помити під проточною водою і обсушити.

  • Крок 2

    Дуже люблю суміш прованських трав, посипаємо шматочки риби спеціями і сіллю.

  • Крок 3

    У невеликій кількості олії (буквально в столовій ложці) смажимо шматочки риби шкірою в низ 1-2 хвилини. На фото видно як від дна сковороди риба ставати білішими. Робимо ми це для того щоб у нас вийшла хрумка поджарістая скоринка. Знімаємо сковороду з вогню і відправляємо рибку доходити в духовці 10-15 хв. Більше смажити не потрібно, так як її можна пересушити, а це зовсім не смачно!

  • Крок 4

    Розпускаємо вершкове масло в невеликій каструльці, обсмажуємо в ньому борошно, до кремового кольору і збиваючи вінчиком вливаємо вершки.

  • Крок 5

    З спецій до соусу я використала корицю, мускатний горіх і каррі. Поєднання здасться вам дивним, не сперечаюся. Це був експеримент і він мене не розчарував. Соусу даємо закипіти.

  • Крок 6

    А, що ж на гарнір? Звичайно овочі стир Фрай!))))) Нарізаємо моркву і цукіні великою соломкою.

  • Крок 7

    У невеликій кількості олії смажимо помішуючи цукіні, знімаємо на тарілочку, в тому ж маслі обсмажуємо моркву також помещівая. Соеденяет овочі разом, солимо перчимо. Нагадую . Стир Фрай-це швидке обжаріваеніе продуктів на расколенному сковороді, часто помішуючи.

  • Крок 8

    Соковита рибка, вершковий соус, овочі злегка на зубок-позначиться не чарівниця????

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: