Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото

Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото


Чудове святкове блюдо, воно стане прикрасою вашого столу.
Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Сьомга свіжа 500 гр
  • Цукіні 1 шт
  • Вершки ~ 20% 200 мл
  • борошно 0,5 ст.л
  • Масло вершкове 50 гр
  • Спеції за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сьомгу потрібно помити під проточною водою і обсушити.

  • Крок 2

    Дуже люблю суміш прованських трав, посипаємо шматочки риби спеціями і сіллю.

  • Крок 3

    У невеликій кількості олії (буквально в столовій ложці) смажимо шматочки риби шкірою в низ 1-2 хвилини. На фото видно як від дна сковороди риба ставати білішими. Робимо ми це для того щоб у нас вийшла хрумка поджарістая скоринка. Знімаємо сковороду з вогню і відправляємо рибку доходити в духовці 10-15 хв. Більше смажити не потрібно, так як її можна пересушити, а це зовсім не смачно!

  • Крок 4

    Розпускаємо вершкове масло в невеликій каструльці, обсмажуємо в ньому борошно, до кремового кольору і збиваючи вінчиком вливаємо вершки.

  • Крок 5

    З спецій до соусу я використала корицю, мускатний горіх і каррі. Поєднання здасться вам дивним, не сперечаюся. Це був експеримент і він мене не розчарував. Соусу даємо закипіти.

  • Крок 6

    А, що ж на гарнір? Звичайно овочі стир Фрай!))))) Нарізаємо моркву і цукіні великою соломкою.

  • Крок 7

    У невеликій кількості олії смажимо помішуючи цукіні, знімаємо на тарілочку, в тому ж маслі обсмажуємо моркву також помещівая. Соеденяет овочі разом, солимо перчимо. Нагадую . Стир Фрай-це швидке обжаріваеніе продуктів на расколенному сковороді, часто помішуючи.

  • Крок 8

    Соковита рибка, вершковий соус, овочі злегка на зубок-позначиться не чарівниця????

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: