Загрузка...

Щука фарширована рецепт з фото

Щука фарширована рецепт з фото


"Щука фарширована" - ідеальне блюдо для святкового столу як в холодному, так і в гарячому вигляді. Як приготувати страву "щука фарширована"? Рецепт c фото фаршированої щуки дивитися тут.
Щука фарширована рецепт з фото
+2
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Щука 1.0 шт
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Батон 1.0 шт
  • Молоко коров\'яче 100.0 г
  • Часник часточки1.0 часточка
  • Майонез 200.0 г
  • Шафран 1.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Після суботнього смачної вечері вирішив мій чоловік і мене порадувати. Поїхав на рибалку :), привіз пару щук. Думала я, думала, і вирішила зробити фаршировану щуку. Просто смажити її мені не подобається, вже дуже сухе виходить м'ясо. Приступимо! Щуку миємо, чистимо і акуратно надрізаємо шкіру навколо голови.

  • Крок 2

    Нам потрібна ціла шкурка, для цього потрібно трошки щуку відбити, і тоді шкурка знімається без зусиль! Дійшовши до хвоста, рубаємо Хребетних кістку і чистимо шкіру зсередини. Відокремивши м'ясо від кісток, подрібнюємо в блендері або м'ясорубці разом з цибулею, замоченою в молоці булочкою і часником, додаємо сіль, перець і спеції за смаком-(я брала шафран) і пару ложок майонезу

  • Крок 3

    Перемішуємо, фарш виходить дуже ніжний. Шкіру не дуже щільно заповнюємо фаршем і зашиваємо нитками

  • Крок 4

    Щуку укладаємо в марлю, заливаємо рибним бульйоном і ставимо варитися на дуже маленькому вогні хвилин 25-30.

  • Крок 5

    По закінченні цього часу виймаємо нашу рибку, кладемо на грати, обмащуємо майонезом ...

  • Крок 6

    ... І ставимо в духовку хвилин на 10, до появи золотистої скоринки.

  • Крок 7

    Наша страва "щука фарширована" готове! Нарізаємо гострим ножем скибочками, прикрашаємо і приступаємо до трапези! До фаршированої щуці дуже добре підійде хрін, а також соус "Ткемалі". Приємного апетиту! Вам сподобається рецепт "щука фарширована"! Спробуйте його приготувати!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: