Загрузка...

Риба в вершково - сирному соусі

Риба в вершково - сирному соусі


Риба запечена в вершково - сирному соусі не залишить байдужим ні-ко-го. Навіть така сухувата риба як минтай або хек, запечені під цим соусом, набувають ніжну консистенцію і вишуканий смак. Вершки надають рибку ніжний смак, а сир - пікантність. Готувати рибу легко і просто. Від смаку сиру залежить і смак соусу, для якого я купую дуже смачний плавлений сирок, який і коштує дорожче всіх інших, але ви можете додати в соус будь-який сир на ваш смак.
Риба в вершково - сирному соусі
+1
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 700 г філе риби без дрібних кісток і шкіри
  • (мерлуза, минтай, хек, тріска, тилапія, пангасіус, сом, форель і т.д.)
  • сіль
  • перець
  • 1 лимон
  • 2 ст. л. борошна
  • рослинна олія
  • 200 мл вершків 10%
  • 2 плавлених сирка
  • або 150-200 г вершкового сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Разморозьте філе, обсушіть його паперовим рушником, злегка посоліть, поперчіть, збризніть лимонним соком і нехай постоїть, поки ви будете готувати соус для риби, потім наріжте на порційні шматки.

  • Крок 2

    Вилийте вершки в антипригарним каструльку і додайте нарізаний невеликими кубиками плавлений сирок, готуйте на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки не розчиниться сир.

  • Крок 3

    У сковороді добре розігрійте олію, умочіть філе в борошно і швидко обсмажте на сильному вогні з обох боків до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть шматочки обсмаженого філе, залийте сирно-вершковим соусом, поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 15-20 хвилин, потім вийміть її і дайте рибі настоятися ще 10 хвилин. Рибу в вершково - сирному соусі подавайте з вареним рисом або картопляним пюре.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: