Риба в вершково - сирному соусі

Риба в вершково - сирному соусі


Риба запечена в вершково - сирному соусі не залишить байдужим ні-ко-го. Навіть така сухувата риба як минтай або хек, запечені під цим соусом, набувають ніжну консистенцію і вишуканий смак. Вершки надають рибку ніжний смак, а сир - пікантність. Готувати рибу легко і просто. Від смаку сиру залежить і смак соусу, для якого я купую дуже смачний плавлений сирок, який і коштує дорожче всіх інших, але ви можете додати в соус будь-який сир на ваш смак.
Риба в вершково - сирному соусі
+2
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 700 г філе риби без дрібних кісток і шкіри
  • (мерлуза, минтай, хек, тріска, тилапія, пангасіус, сом, форель і т.д.)
  • сіль
  • перець
  • 1 лимон
  • 2 ст. л. борошна
  • рослинна олія
  • 200 мл вершків 10%
  • 2 плавлених сирка
  • або 150-200 г вершкового сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Разморозьте філе, обсушіть його паперовим рушником, злегка посоліть, поперчіть, збризніть лимонним соком і нехай постоїть, поки ви будете готувати соус для риби, потім наріжте на порційні шматки.

  • Крок 2

    Вилийте вершки в антипригарним каструльку і додайте нарізаний невеликими кубиками плавлений сирок, готуйте на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки не розчиниться сир.

  • Крок 3

    У сковороді добре розігрійте олію, умочіть філе в борошно і швидко обсмажте на сильному вогні з обох боків до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть шматочки обсмаженого філе, залийте сирно-вершковим соусом, поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 15-20 хвилин, потім вийміть її і дайте рибі настоятися ще 10 хвилин. Рибу в вершково - сирному соусі подавайте з вареним рисом або картопляним пюре.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: