Запечена морква з фореллю, сиром і зелень

Запечена морква з фореллю, сиром і зелень


Запечена морква - незвичайна закуска, ми більше звикли до картоплі. Але з білим вином це буде як "у кращих будинках Лондона і Парижа". Поєднання солодкуватою моркви з підсоленою, маринованими корнішонами і маслинами, рибкою сподобається всім, хто любить рибні страви. Більш фуршетний варіант - морква оформити бочонком.
Запечена морква з фореллю, сиром і зелень
0
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Морква (велика) (200 гр) 1шт
  • Яйце куряче (80 гр) 2шт
  • Сир російський 50% (60 гр)
  • Йogurt MP. 1,5% (50 гр) 0.25ст.
  • Огірки мариновані (50 гр) 1шт
  • Кріп (10 гр) 5вет.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Морква очистити і розрізати уздовж навпіл. Потім кожну половинку розрізати впоперек на дві частини.

  • Крок 2

    Опустити моркву в киплячу воду і пробланшировать протягом 10 хв. Потім швидко остудити холодною водою.

  • Крок 3

    З шматочків вийняти ложкою серединку і дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Огірки також дрібно нарізати.

  • Крок 5

    Дрібно нарізати маслини.

  • Крок 6

    Рибу нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 7

    Відокремити білок від жовтка, змішати жовток з йогуртом.

  • Крок 8

    Сир натерти на крупній тертці.

  • Крок 9

    Змішати подрібнені інгредієнти, додати дрібно рубану зелень, заправити соусом.

  • Крок 10

    Морква укласти у форму для запікання, змащену маслом. Викласти суміш в серединку моркви, посипати сиром і запекти в нагрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хв. Або в мікрохвильовці: високий режим - 2 хв, середній - 5 хв, витримка в печі - 5 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: