Загрузка...

Запечена морква з фореллю, сиром і зелень

Запечена морква з фореллю, сиром і зелень


Запечена морква - незвичайна закуска, ми більше звикли до картоплі. Але з білим вином це буде як "у кращих будинках Лондона і Парижа". Поєднання солодкуватою моркви з підсоленою, маринованими корнішонами і маслинами, рибкою сподобається всім, хто любить рибні страви. Більш фуршетний варіант - морква оформити бочонком.
Запечена морква з фореллю, сиром і зелень
0
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Морква (велика) (200 гр) 1шт
  • Яйце куряче (80 гр) 2шт
  • Сир російський 50% (60 гр)
  • Йogurt MP. 1,5% (50 гр) 0.25ст.
  • Огірки мариновані (50 гр) 1шт
  • Кріп (10 гр) 5вет.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Морква очистити і розрізати уздовж навпіл. Потім кожну половинку розрізати впоперек на дві частини.

  • Крок 2

    Опустити моркву в киплячу воду і пробланшировать протягом 10 хв. Потім швидко остудити холодною водою.

  • Крок 3

    З шматочків вийняти ложкою серединку і дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Огірки також дрібно нарізати.

  • Крок 5

    Дрібно нарізати маслини.

  • Крок 6

    Рибу нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 7

    Відокремити білок від жовтка, змішати жовток з йогуртом.

  • Крок 8

    Сир натерти на крупній тертці.

  • Крок 9

    Змішати подрібнені інгредієнти, додати дрібно рубану зелень, заправити соусом.

  • Крок 10

    Морква укласти у форму для запікання, змащену маслом. Викласти суміш в серединку моркви, посипати сиром і запекти в нагрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хв. Або в мікрохвильовці: високий режим - 2 хв, середній - 5 хв, витримка в печі - 5 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: