Горбуша в фользі з овочами

Горбуша в фользі з овочами
0
0
24 вер
Горбуша в фользі з овочами


Необхідні інгредієнти:

• Горбуша - 1шт
• Цибулю зелений - невеликий пучок
• Морква - 1шт
• Цибуля - 1-2шт
• Корінь петрушки - 1шт
• Помідори - 2шт
• Кінза - невеликий пучок
• Сіль, суміш перців
• Лимон - 1шт
• Масло рослинне

Готуємо:

• Рибину почистимо, помиємо, обсушим.
• Натремо її сумішшю перців і сіллю всередині і зовні, змастимо рослинним маслом, відкладемо горбушу в бік, займемося підготовкою овочів.
• Поріжемо цибулю півкільцями, моркву поріжемо соломкою, зелень кінзи і зеленої цибулі дрібно поріжемо, лимон поріжемо скибочками. З ошпарених окропом помідор знімемо шкірку, поріжемо скибочками.
• Викладемо частина овочів на великий аркуш фольги, на них покладемо підготовлену горбушу, всередину риби покладемо овочі, що залишилися. Обкладемо горбушу скибочками лимона, загорнемо в подвійний шар фольги.
• Запечемо при температурі 180оС близько півтора годин.
До запеченої таким чином горбуші подамо відварну картоплю або рис.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: