Риба по марокканському

Риба по марокканському
0
0
24 вер
Риба по марокканському


Необхідні інгредієнти:

• Філе жирної риби - 700г
• Морква - 2-3шт
• Перець болгарський солодкий - 3шт (краще різнокольоровий)
• Перець червоний пекучий - ½ шт.
• Помідори - 2шт
• Часник - 8-10зубчиков
• Кінза - невеликий пучок
• Петрушка - невеликий пучок
• Сіль, вода, олія оливкова, лимон

Готуємо:

• Моркву поріжемо брусочками або потремо, взявши велику тертку, більшу частину зубчиків часнику поріжемо на 3-4дольки кожен. Солодкий перець поріжемо тонкими смужками, пекучий перець поріжемо дрібними шматочками.
• Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку, поріжемо скибочками.
• Зелень крупно поріжемо, часник розчавити.
• Обсмажуємо крупно порізаний часник і моркву, додамо перець, і частина помідорів (відкладемо в сторону скибочки помідорів за кількістю шматків рибного філе), злегка посолити (овочі повинні бути недосоленными).
• На овочі покладемо шматки філе, на кожен шматочок викладемо скибочки помідорів, посолити ще раз, дольем теплої води до рівня риби і згасимо при невеликому нагріванні плити близько 10хвилин при закритій кришці.
• Знімемо кришку, выпариваем об'єм рідини до ¼ від початкового об'єму. Потім кладемо зелень і дрібно порізаний часник, витримаємо на плиті хвилину, закривши каструлю кришкою.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: