Загрузка...

Риба по марокканському

Риба по марокканському
0
0
24 вер
Риба по марокканському


Необхідні інгредієнти:

• Філе жирної риби - 700г
• Морква - 2-3шт
• Перець болгарський солодкий - 3шт (краще різнокольоровий)
• Перець червоний пекучий - ½ шт.
• Помідори - 2шт
• Часник - 8-10зубчиков
• Кінза - невеликий пучок
• Петрушка - невеликий пучок
• Сіль, вода, олія оливкова, лимон

Готуємо:

• Моркву поріжемо брусочками або потремо, взявши велику тертку, більшу частину зубчиків часнику поріжемо на 3-4дольки кожен. Солодкий перець поріжемо тонкими смужками, пекучий перець поріжемо дрібними шматочками.
• Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку, поріжемо скибочками.
• Зелень крупно поріжемо, часник розчавити.
• Обсмажуємо крупно порізаний часник і моркву, додамо перець, і частина помідорів (відкладемо в сторону скибочки помідорів за кількістю шматків рибного філе), злегка посолити (овочі повинні бути недосоленными).
• На овочі покладемо шматки філе, на кожен шматочок викладемо скибочки помідорів, посолити ще раз, дольем теплої води до рівня риби і згасимо при невеликому нагріванні плити близько 10хвилин при закритій кришці.
• Знімемо кришку, выпариваем об'єм рідини до ¼ від початкового об'єму. Потім кладемо зелень і дрібно порізаний часник, витримаємо на плиті хвилину, закривши каструлю кришкою.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: