Форель смажена

Форель смажена
0
0
24 вер
Форель смажена


Необхідні інгредієнти:

• Форель - 4-5шт
• Борошно - 2ст.л. (або панірувальні сухарі - 2ст.л.)
• Масло рослинне
• Зелень, сіль
• Сметана - 1ст.

Готуємо:

• Форель почистимо, видалити нутрощі і голову, помиємо, обсушим. Покладемо всередину риби дрібно порізану зелень петрушки і кропу. Обваляем рибу в сухарях або в панірувальних сухарях або в борошні, обсмажимо на розпеченому рослинному маслі. Потім заллємо сметаною і витримаємо при невеликому нагріванні плити близько п'яти хвилин.
• Подамо до відварного картоплі.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: