Загрузка...

Фарширована щука

Фарширована щука
+1
0
24 вер
Фарширована щука


Інгредієнти:

• Щука (ціла) - 1-1,5кг
• Білий хліб (ціла булка без скоринок) - 1шт
• Вершки 10%-ті - 100мл
• Яйце сире - 1шт
• Манна крупа - 1 ст. ложка
• Майонез - 1 ст. ложка
• Зелень
• Сіль
• Перець білий, чорний

Приготування:

• Щука ретельно миється, чиститься таким чином, щоб не пошкодити шкіру.
• Голова видаляється, вирізати зябра.
• Знімається шкіра, дуже обережно, щоб не допустити розривів.
• Філе нарізати, хліб без скоринок замочується в вершках.
• Потім нарізане філе подрібнюється блендером або пропускають через м'ясорубку.
• У фарш додається пропущені через м'ясорубку або подрібнені блендером: кріп, цибулю, хліб.
• Потім додається манна крупа, яйце, білий перець, сіль.
• Фарш ретельно перемішується.
• На стіл викладається фольга в 2-3 шари, зверху лист пергаментного паперу.
• Шкіра щуки наповнюється фаршем і викладається на пергамент, приставляється голова.
• Щука обмазується майонезом і щільно загортається в пергамент, потім у фольгу.
• Риба викладається на лист і ставлять у розігріту духовку.
• Приблизно через годину риба буде готова.
• З готової риби зніметься фольга і пергамент, після того, як вона повністю охолоне.
• Щука викладається на блюдо або дзеркало, прикрашається і подається.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: