Фарширована щука

Фарширована щука
+1
0
24 вер
Фарширована щука


Інгредієнти:

• Щука (ціла) - 1-1,5кг
• Білий хліб (ціла булка без скоринок) - 1шт
• Вершки 10%-ті - 100мл
• Яйце сире - 1шт
• Манна крупа - 1 ст. ложка
• Майонез - 1 ст. ложка
• Зелень
• Сіль
• Перець білий, чорний

Приготування:

• Щука ретельно миється, чиститься таким чином, щоб не пошкодити шкіру.
• Голова видаляється, вирізати зябра.
• Знімається шкіра, дуже обережно, щоб не допустити розривів.
• Філе нарізати, хліб без скоринок замочується в вершках.
• Потім нарізане філе подрібнюється блендером або пропускають через м'ясорубку.
• У фарш додається пропущені через м'ясорубку або подрібнені блендером: кріп, цибулю, хліб.
• Потім додається манна крупа, яйце, білий перець, сіль.
• Фарш ретельно перемішується.
• На стіл викладається фольга в 2-3 шари, зверху лист пергаментного паперу.
• Шкіра щуки наповнюється фаршем і викладається на пергамент, приставляється голова.
• Щука обмазується майонезом і щільно загортається в пергамент, потім у фольгу.
• Риба викладається на лист і ставлять у розігріту духовку.
• Приблизно через годину риба буде готова.
• З готової риби зніметься фольга і пергамент, після того, як вона повністю охолоне.
• Щука викладається на блюдо або дзеркало, прикрашається і подається.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: