Хек під середземноморським соусом

Хек під середземноморським соусом
0
0
24 вер
Хек під середземноморським соусом


Інгредієнти:

• Лимон (тільки сік) - 2шт
• Борошно - 100г
• Оливкова олія - 4 ст. ложки
• Хек (філе) - 500г
• Лимон свіжий - 1шт
• Сухе біле вино - 200мл
• Каперси великі - 50г
• Лимон солоний - 1шт
• Листя естрагону свіжі
• Чорний перець мелений
• Сіль
• Куркума

Приготування:

• Борошно попередньо змішана з сіллю, перцем просіюється через сито.
• Філе хека розрізається на чотири шматки, кожен обвалюється в підготовленій борошні.
• В сковороді з товстим дном розігрівається оливкової олії (половина зазначеної порції).
• Рибне філе обсмажується з двох сторін (на кожну сторону приблизно за 4 хвилини).
• Обсмажена риба викладається на тарілку, ставиться в тепле місце (можна в злегка нагріту духовку).
• В сковороду вливається біле вино, свіжовіджатий сік з двох лимонів.
• Додаються каперси, щіпка куркуми.
• Всі доводиться до кипіння і прогрівається пару хвилин при постійному помішуванні.
• Потім додається трохи солі, перець, нарізану часточками свіжий лимон, нарізаний скибочками солоний лимон.
• Все перемішується, прогрівається одну хвилину.
• Додається в кінці зелень естрагону, оливкова олія.
• Всі ще раз перемішується.
• Тепла викладається риба на тарілки і поливається соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: