Загрузка...

Хек під середземноморським соусом

Хек під середземноморським соусом
0
0
24 вер
Хек під середземноморським соусом


Інгредієнти:

• Лимон (тільки сік) - 2шт
• Борошно - 100г
• Оливкова олія - 4 ст. ложки
• Хек (філе) - 500г
• Лимон свіжий - 1шт
• Сухе біле вино - 200мл
• Каперси великі - 50г
• Лимон солоний - 1шт
• Листя естрагону свіжі
• Чорний перець мелений
• Сіль
• Куркума

Приготування:

• Борошно попередньо змішана з сіллю, перцем просіюється через сито.
• Філе хека розрізається на чотири шматки, кожен обвалюється в підготовленій борошні.
• В сковороді з товстим дном розігрівається оливкової олії (половина зазначеної порції).
• Рибне філе обсмажується з двох сторін (на кожну сторону приблизно за 4 хвилини).
• Обсмажена риба викладається на тарілку, ставиться в тепле місце (можна в злегка нагріту духовку).
• В сковороду вливається біле вино, свіжовіджатий сік з двох лимонів.
• Додаються каперси, щіпка куркуми.
• Всі доводиться до кипіння і прогрівається пару хвилин при постійному помішуванні.
• Потім додається трохи солі, перець, нарізану часточками свіжий лимон, нарізаний скибочками солоний лимон.
• Все перемішується, прогрівається одну хвилину.
• Додається в кінці зелень естрагону, оливкова олія.
• Всі ще раз перемішується.
• Тепла викладається риба на тарілки і поливається соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: