Загрузка...

Форель у фользі

Форель у фользі
+1
0
24 вер
Форель у фользі


Інгредієнти:

• Свіжа форель - 400г
• Лимонний перець - 1/8 ст. ложки
• Олія оливкова - 2 ст. ложки
• Болгарський перець - 1шт
• Помідор - 1шт
• Кріп (гілочки) - 3-5шт
• Петрушка (пучок) - 1шт
• Листя салату
• Сіль

Приготування:

• Форель розморожується (якщо необхідно) при кімнатній температурі.
• Потім ретельно промивається і обслуговує рушником (паперовим або чистим вафельним).
• Форель нарізати на невеликі шматочки (за принципом стейків).
• Порційні шматочки форелі укладаються на фольгу (кожен шматочок загортається окремо, фольга попередньо злегка змащується рослинним маслом).
• Далі форель посипається сіллю, приправляється лимонним перцем, на кожен шматочок зверху кладеться гілочка кропу.
• Кожен шматочок щільно загортається і укладається на деко.
• Запікається до готовності при 200оС температури духової шафи (приблизно 20 хвилин).
• Помідор і болгарський перець промиваються і нарізати скибочками, потім додаються листя салату і мелкорубленая петрушка.
• Салат підсолювати і заправляється оливковою олією.
• Готова риба злегка остигнула подається з приготованим салатом (попередньо видаляється кріп).
• Перед подачею конвертики з рибою злегка відкриваються.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: