Форель у фользі

Форель у фользі
+1
0
24 вер
Форель у фользі


Інгредієнти:

• Свіжа форель - 400г
• Лимонний перець - 1/8 ст. ложки
• Олія оливкова - 2 ст. ложки
• Болгарський перець - 1шт
• Помідор - 1шт
• Кріп (гілочки) - 3-5шт
• Петрушка (пучок) - 1шт
• Листя салату
• Сіль

Приготування:

• Форель розморожується (якщо необхідно) при кімнатній температурі.
• Потім ретельно промивається і обслуговує рушником (паперовим або чистим вафельним).
• Форель нарізати на невеликі шматочки (за принципом стейків).
• Порційні шматочки форелі укладаються на фольгу (кожен шматочок загортається окремо, фольга попередньо злегка змащується рослинним маслом).
• Далі форель посипається сіллю, приправляється лимонним перцем, на кожен шматочок зверху кладеться гілочка кропу.
• Кожен шматочок щільно загортається і укладається на деко.
• Запікається до готовності при 200оС температури духової шафи (приблизно 20 хвилин).
• Помідор і болгарський перець промиваються і нарізати скибочками, потім додаються листя салату і мелкорубленая петрушка.
• Салат підсолювати і заправляється оливковою олією.
• Готова риба злегка остигнула подається з приготованим салатом (попередньо видаляється кріп).
• Перед подачею конвертики з рибою злегка відкриваються.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: