Загрузка...

Курка в банці

Курка в банці
+1
0
02 кві
Курка в банці


Інгредієнти з розрахунку на одну порцію:

• Курка - 1шт
• Сіль і перець - за смаком
• Часник - 1-2 зубчики

Готуємо:

•Курку миєму, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками, солом й перчимо
• Уважно вивчаємо банку, в ній не повинно бути ніяких бульбашок і натяків на тріщини
На дно банки покладемо шматочки курячого філе, потім всі інші частини курки, пересипаючи їх дрібно нарізаним часником. Важливо! Заповнюємо банку на 2/3 всього обсягу, інакше сік, що утворюється в прочісування готування буде вихлюпуватися через край банки
• Зверху покладемо лавровий лист, закриємо банку скляною кришкою (або інший термостійкої)
• Поставимо в холодну (це важливо!) духовку, встановимо підігрів на 150оС витримаємо при цій температурі близько півгодини, потім збільшимо нагрів до 180оС і залишимо спікатися ще на годину-півтора
• Курка готова, вона смачна і гаряча, і охолоджена, як холодна закуска.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: