Курка в банці

Курка в банці
+1
0
02 кві
Курка в банці


Інгредієнти з розрахунку на одну порцію:

• Курка - 1шт
• Сіль і перець - за смаком
• Часник - 1-2 зубчики

Готуємо:

•Курку миєму, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками, солом й перчимо
• Уважно вивчаємо банку, в ній не повинно бути ніяких бульбашок і натяків на тріщини
На дно банки покладемо шматочки курячого філе, потім всі інші частини курки, пересипаючи їх дрібно нарізаним часником. Важливо! Заповнюємо банку на 2/3 всього обсягу, інакше сік, що утворюється в прочісування готування буде вихлюпуватися через край банки
• Зверху покладемо лавровий лист, закриємо банку скляною кришкою (або інший термостійкої)
• Поставимо в холодну (це важливо!) духовку, встановимо підігрів на 150оС витримаємо при цій температурі близько півгодини, потім збільшимо нагрів до 180оС і залишимо спікатися ще на годину-півтора
• Курка готова, вона смачна і гаряча, і охолоджена, як холодна закуска.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: