Курка в рукаві

Курка в рукаві має багато плюсів у своєму приготуванні. Запечена таким чином вона виходить більш соковитою та ароматною. Страви з курки люблять всі. Найбільша увага приділяється запеченої курки. Курка в рукаві - відмінне частування для будь-якого гостя. Приготовлена курка має такий смак, що не можна відірватися від неї. Якщо ви ще ніколи не запікали курку, то курка в рукаві - це те, що вам треба. Так ви будете впевнені, що страва точно вийти. я вам пропоную звернути увагу на викладений рецепт курка в рукаві і застосувати його в дії.
Курка в рукаві
+1
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 6 картоплин
  • 1 тушка курки
  • Морська сіль з травами
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю очищаємо від шкірки і гарненько миємо. Потім розрізаємо його на кілька частин. Курку миємо під проточною водою.

  • Крок 2

    Коли курка обсушиться, натріть її морською сілю з травами.

  • Крок 3

    Тепер курку і картоплю кладемо в рукав для запікання. Краєчки рукава потрібно зав'язати з обох сторін. Покладіть на деко або форму.

  • Крок 4

    Духовку попередньо розігрійте до 200 градусів. Надішліть деко (форму) з куркою та картоплею в духовку і запікайте 20 хвилин.

  • Крок 5

    Через цей час вийміть курку з духовки, рукав розріжте і розсуньте його.

  • Крок 6

    Надішліть курку в духовку назад. Печіть до тих пір, поки картопля з куркою знайдуть рум'яність.

  • Крок 7

    Блюдо готове. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: