Загрузка...

Курячий рулет

Смачні рецепти можна приготувати до улюбленого свята, пропонуємо курячий рулет, холодна закуска. Він вийде м'яким і смачним, дивіться рецепти з фото.
Курячий рулет, краще приготувати вдома, ніж купувати в магазині невідомо що. Страва вийде без сумнівів ароматною і апетитною на смак. Пропонуємо рецепти з фотографіями, як правильно приготувати курячий рулет.
Курячий рулет
+2
0
08 гру
Інгредієнти:
  • Курка - до 2 кг
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Базилік - 5 листків
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець
  • Мед - 1 ст. ложка
  • Соус соєвий - 50 мл
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Запашний перець - 6 зерен
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курку розморозити, відрізати крила, ніжки курячі перерізати, щоб вийшов прямокутник, видаліть кістки, нам потрібна тільки м'якоть. Де курка тонше, надрізайте м'ясо і перекладіть туди. Посолити і поперчити.

  • Крок 2

    Печериці розрізати навпіл і обсмажити в олії на сковорідці, посолити.

  • Крок 3

    Перець порізати довгими смужками і обсмажити з печерицями, остудити і змішати зі збитим яйцем.

  • Крок 4

    На середину курки викласти печериці і перець

  • Крок 5

    Курку згорнути в рулет, щільно затягнути харчовою плівкою і перев'язати товстими нитками. У великий казан налити води, щоб рулети в неї лягли. Коли вода закипить, посолити додати запашні приправи, лавровий лист, на дно казана покласти тарілку. А на тарілку покласти рулет і варити на маленькому вогні 45 хвилин.

  • Крок 6

    Рулет остудити, покласти на деко зняти харчову плівку, змастити соусом з меду і соєвим соусом і поставити в гарячу духовку на 25 хвилин, при температурі 200 градусів.

  • Крок 7

    Коли рулет охолоне порізати на шматки, подавати до столу, як холодну закуску.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: