Загрузка...

Гуляш з курки

Смачні рецепти гуляшу представлені в різній кількості. Найпростіше готувати гуляш з курки. Рецепт з фотографіями докладно розповість про етапи приготування. Ви ніколи не робили гуляш з курки? Тоді дивіться наступний рецепт. Блюдо настільки швидко готується, що я його люблю варити часто. Мені гуляш з курки подобається тим, що до нього підходить будь-який гарнір. У мене сім'я велика і нагодувати її складно. Ось і доводиться пробувати ті рецепти, які ситні і не вимагають витрат. Я мама працює і не можу собі дозволити цілий день стояти біля плити. Якщо ви мене розумієте, то дивіться мій рецепт з фото. Буду рада, якщо він вам стане в нагоді.
Гуляш з курки
0
0
03 лис
Інгредієнти:
  • 1 кг курячого філе
  • 1 морквина
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 2 цибулини
  • 2 ст. л. пшеничного борошна
  • 2 ст. води
  • 100 г рослинної олії
  • 2 ст. л. сметани
  • Щіпка хмелі-сунелі
  • 2 лаврових аркуша
  • 2 горошини запашного перцю
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готувати потрібно наступним чином: Куряче філе миємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо смужками.

  • Крок 2

    Викладаємо м'ясо в гарячу сковороду і даємо трохи обсмажиться на великому вогні, щоб знайшло рум'яність. Солимо і перчимо курку.

  • Крок 3

    Моркву очищаємо, миємо й натираємо на великій тертці.

  • Крок 4

    Цибулю також очистіть і подрібніть ножем.

  • Крок 5

    В іншу сковороду вливаємо олію, розігріваємо і викладаємо цибулю і моркву.

  • Крок 6

    Овочі потрібно трохи обсмажити.

  • Крок 7

    Тепер в сковороду з овочами викладаємо м'ясо курки, додаємо перець, лавровий лист.

  • Крок 8

    Вливаємо воду. Остання повинна трохи прикрити вміст сковороди.

  • Крок 9

    Приготуйте підливу. Для цього візьміть 100 г теплої води і в ній розведіть борошно, сметану і томатну пасту. Всі складові гарненько перемішайте. До готового м'яса вливаємо підливку, не перестаючи перемішувати. Ви побачите, що підлива на очах почне густіти. Їжте гуляш з курки з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: