Загрузка...

Курячі рулетики з сиром і "Активия"

Курячі рулетики з сиром і "Активия"


Я продовжую свою кулінарну серію рецептів з курки. Сьогодні, дорогі читачки Алимеро, на ваш суд хочу представити рулетики з сиром і биойогуртом! ;) Як це зі мною зазвичай і буває, прийшовши на кухню до размороженному філе, мені захотілося приготувати таку начинку для рулетів, яку ще жодного разу не робила і не пробувала. В голові виникло кілька ідей. Деякі з них були дуже схожі на вже випробувані раніше, для інших, на жаль, не вистачало потрібних інгредієнтів. І ось вона, одна, та сама - і нова для мене, і доступна за наявними продуктами. Про те, як я втілювала цю ідею в реальність, нижче.
Курячі рулетики з сиром і "Активия"
+1
0
12 вер
Інгредієнти:
  • близько 900 г філе курячих грудок
  • 200 г сиру (краще брати жирністю 9-18% і не «сухий» консистенції)
  • 165 мл натурального біойогурту «Активиа» (без різних смакових добавок і без цукру)
  • 2-3 зубчики часнику середнього розміру
  • 0,5 пучка зеленої цибулі
  • 0,5 пучка кропу
  • прянощі (гвоздика, коріандр, зіра, куркума, червоний і чорний перець)
  • соняшникова олія
  • сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Філе грудок розморозила, розділила на порційні шматочки, кожен з яких відбила з двох сторін через харчову плівку.

  • Крок 2

    Перемолола на них всі спеції, посипала сіллю. Втерла отриману суміш в м'ясо. Залишила так десь на півгодини.

  • Крок 3

    Цибулю і кріп подрібнила. Очистила часник. У мене він жахливо дрібний (на фото виглядає більш чи менш нормальним з-за того, що на передньому плані). Загалом, зважаючи на розміри я взяла зубчиків побільше.

  • Крок 4

    В окремому посуді з'єднала сир, зелень і видавлений через прес часник.

  • Крок 5

    Збила міксером.

  • Крок 6

    Влила 150 мл «Активии» (15 мл припасла на майбутнє).

  • Крок 7

    Ще раз гарненько збила міксером.

  • Крок 8

    Виклала начинку на філе. Там, де починала скручувати рулет, трохи побільше, на хвостику - трохи менше.

  • Крок 9

    Згорнула рулети, нічим не скріплюючи. Виклала їх у щедро змазану олією форму «швом» вниз.

  • Крок 10

    Зверху змастила залишавшоюся «Активией». Це не дасть рулетам занадто підрум'янитися, а головне - захистить від пересушування.

  • Крок 11

    Відправила у вже розігріту до 180-200'C духовку.

  • Крок 12

    Випікала при такій же температурі близько півгодини. Останнім часом мені подобається поєднання сиру з куркою. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: