Загрузка...

Як приготувати курячу печінку

Як приготувати курячу печінку


Страви з печінки не тільки смачні, але і дуже корисні. В ній є вітамін А, який потрібен для нашої шкіри і зору. Фолієва кислота, наскільки нам відомо, добре впливає на кровоносну і імунну систему. Також вона багата залізом, який необхідний для підвищення гемоглобіну в крові. Корисно знати, коли ви купуєте печінка, вона повинна бути коричневого кольору, гладка на дотик, якщо вона жовтого кольору, значить давно лежить у морозильних камерах. Давайте спробуємо, як приготувати курячу печінку, щоб вона була м'якою і дивовижно смачною. Простий і смачний рецепт готуємо!
Як приготувати курячу печінку
+2
0
24 січ
Інгредієнти:
  • 0,5 кг курячої печінки
  • 3-4 цибулини
  • Рослинна олія
  • Пів склянки сметани
  • Щіпка солі
  • Перець (за смаком)
  • Паприка червона солодка 1 чайна ложка
  • Лавровий лист 2 штуки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Візьміть печінку, помийте під проточною водою і покладіть в друшляк, нехай вона стече (можна покласти на паперові серветки).

  • Крок 2

    Ножем поріжте на рівні, акуратні шматочки.

  • Крок 3

    Сковорідку поставте на вогонь і почекайте, щоб вона нагрілася, налийте туди рослинного масла і перекладіть печінку.

  • Крок 4

    Підсмажте її до золотистого кольору з одного боку, переверніть на іншу, після чого обов'язково посоліть.

  • Крок 5

    Цибулю потрібно почистити від шкірки і порізати кільцями.

  • Крок 6

    Після чого додайте його до печінки, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте все 15-25 хвилин, поки цибуля не обмякнет, долийте сметану, паприку, вона додасть соусу гарний колір.

  • Крок 7

    Тушкуйте ще 5 хвилин.

  • Крок 8

    Печінку можна подавати як гарнір до картоплі, макаронів, рису.

  • Крок 9

    Наша куряча печінка готова. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: