Як приготувати курячі крильця

Як приготувати курячі крильця


Я знаю багато варіантів, як приготувати курячі крильця. Тим не менш, запечені крильця по цьому рецепту мені подобаються найбільше. Якщо ви є прихильником цієї страви, тоді сміливо запікайте курячі крильця по даному рецепту.
Як приготувати курячі крильця
+1
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 1 кг курячих крилець
  • 100 г соєвого соусу
  • 4 ч. л. руської гірчиці
  • 2 зубчики часнику
  • 120 г Пармезану
  • Мелений чорний перець
  • Мелений перець чилі
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для початку приступаємо до приготування соусу. Часник очищаємо, пропускаємо через прес. У мисці змішуємо наступні інгредієнти: соєвий соус, гірчицю, паприку, часник, чилі і чорний перець. Крильця треба гарненько вимити, обсушити і замаринувати в соусі на півгодини.

  • Крок 2

    Духовку розігрійте до 200 градусів. Деко застеліть фольгою (не обов'язково) і на нього внутрішньою стороною викладіть курячі крильця. Пармезан натріть на дрібній тертці і посипте їм крила. Коли духовка буде розпечена, відправте в неї крильця на 20 хвилин. Через цей час вийміть деко, переверніть крильця, ще раз посипте сиром і знову відправте в духовку на 20 хвилин. Коли крильця будуть золотистого кольору, страва готова. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: