Загрузка...

Як смачно приготувати курячу печінку

Як смачно приготувати курячу печінку


Щоб ви не готували з курячої печінки, все повинно вийти смачним. Це корисний продукт і готувати його дуже швидко. Я все думала, як приготувати курячу печінку, щоб вона вийшла максимально ніжною. Випадково попався під руки цей рецепт курячої печінки у вершковому соусі. Спробувала приготувати і ось що у мене вийшло. Дивіться самі.
Як смачно приготувати курячу печінку
+2
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 1 кг 200 г курячої печінки
  • 80 г вершків (22 % жирності)
  • 1 цибулина
  • 1 червоний солодкий перець (паприка)
  • 20 г оливкової олії
  • 40 г сметани
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячу печінку помийте, очистіть від плівки, наріжте невеликими шматками. Цибулю і червоний перець також треба добре вимити і очистити.

  • Крок 2

    Цибулю подрібніть, а перець наріжте невеликими кубиками.

  • Крок 3

    Розігрійте сковороду на великому вогні, влийте оливкове масло. Викладіть перець з цибулею в сковороду і на протязі 5 хвилин пасеруйте.

  • Крок 4

    Потім в сковороду викладіть печінку і злегка обсмажте її.

  • Крок 5

    Готуємо соус. У мисці змішуємо вершки, сметану, перець, сіль, часник. Готовий соус вилийте в сковороду, доведіть до кипіння і зробіть маленький вогонь. Тушкуйте печінка з овочами близько 10 хвилин. Найкраще курячу печінку у вершковому соусі подавати з рисом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: