Як смачно приготувати курячу печінку

Як смачно приготувати курячу печінку


Щоб ви не готували з курячої печінки, все повинно вийти смачним. Це корисний продукт і готувати його дуже швидко. Я все думала, як приготувати курячу печінку, щоб вона вийшла максимально ніжною. Випадково попався під руки цей рецепт курячої печінки у вершковому соусі. Спробувала приготувати і ось що у мене вийшло. Дивіться самі.
Як смачно приготувати курячу печінку
+2
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 1 кг 200 г курячої печінки
  • 80 г вершків (22 % жирності)
  • 1 цибулина
  • 1 червоний солодкий перець (паприка)
  • 20 г оливкової олії
  • 40 г сметани
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячу печінку помийте, очистіть від плівки, наріжте невеликими шматками. Цибулю і червоний перець також треба добре вимити і очистити.

  • Крок 2

    Цибулю подрібніть, а перець наріжте невеликими кубиками.

  • Крок 3

    Розігрійте сковороду на великому вогні, влийте оливкове масло. Викладіть перець з цибулею в сковороду і на протязі 5 хвилин пасеруйте.

  • Крок 4

    Потім в сковороду викладіть печінку і злегка обсмажте її.

  • Крок 5

    Готуємо соус. У мисці змішуємо вершки, сметану, перець, сіль, часник. Готовий соус вилийте в сковороду, доведіть до кипіння і зробіть маленький вогонь. Тушкуйте печінка з овочами близько 10 хвилин. Найкраще курячу печінку у вершковому соусі подавати з рисом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: