Загрузка...

Як приготувати курячі грудки

Як приготувати курячі грудки


Одного разу замислилася, як приготувати курячі грудки, щоб рецепт мав не зовсім звичайні складові, а готувати легко і швидко. В цьому допомогла подруга. Вона порадила зробити курячі грудки зі шпинатом і грибами. Страва мені сподобалося, і інгредієнти до нього не треба довго шукати, всі вони продаються в найближчому супермаркеті. Мої гості були задоволені запропонованим стравою.
Як приготувати курячі грудки
+2
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 800 г курячого філе
  • 500 г печериць
  • 100 г сметани
  • 150 г шпинату
  • 1 цибулина
  • 2 головки часнику
  • 100 р майонезу
  • 20 г соняшникової олії
  • Щіпка тертого мускатного горіха
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником. Потім в курячому філе зробіть поперечні надрізи до середини м'яса. Посоліть грудки, поперчіть, посипте горіхами і покладіть у форму або на деко, попередньо застелений фольгою.

  • Крок 2

    Шпинат вимийте під проточною водою, щоб не було піску. Поріжте шпинат на досить великі шматки. Потім шпинат гарно покладіть в розрізи на курячі філе. Тепер все це загорніть у фольгу. Духовку розігрійте до 200 градусів. Коли вона розжаритися, запікайте грудки протягом 40 хвилин.

  • Крок 3

    Тим часом цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Печериці вимийте і поріжте часточками. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію і викладаємо в неї цибулю. Він повинен обсмажитися до золотистого кольору. Потім покладіть до цибулі гриби. Вміст сковороди поперчіть, посоліть і тушкуйте до готового стану.

  • Крок 4

    Часник очистіть і подрібніть ножем або пропустити через чеснокодавку.

  • Крок 5

    Робимо соус. В посудині змішайте, майонез, сметану і часник.

  • Крок 6

    Цю суміш треба додати до грибів з цибулею. Тушкуйте 5 хвилин.

  • Крок 7

    Курячі грудки виймаємо з духовки, на них зверху кладемо соус з грибів. Якщо при запіканні утворилося дуже багато рідини, то заберіть її. Курячі грудки знову відправте в духовку на 10 хвилин. Готову страву подавати до столу на листі салату зі свіжими овочами або без них, на ваш розсуд. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: