Як приготувати курячі грудки

Як приготувати курячі грудки


Одного разу замислилася, як приготувати курячі грудки, щоб рецепт мав не зовсім звичайні складові, а готувати легко і швидко. В цьому допомогла подруга. Вона порадила зробити курячі грудки зі шпинатом і грибами. Страва мені сподобалося, і інгредієнти до нього не треба довго шукати, всі вони продаються в найближчому супермаркеті. Мої гості були задоволені запропонованим стравою.
Як приготувати курячі грудки
+2
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 800 г курячого філе
  • 500 г печериць
  • 100 г сметани
  • 150 г шпинату
  • 1 цибулина
  • 2 головки часнику
  • 100 р майонезу
  • 20 г соняшникової олії
  • Щіпка тертого мускатного горіха
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником. Потім в курячому філе зробіть поперечні надрізи до середини м'яса. Посоліть грудки, поперчіть, посипте горіхами і покладіть у форму або на деко, попередньо застелений фольгою.

  • Крок 2

    Шпинат вимийте під проточною водою, щоб не було піску. Поріжте шпинат на досить великі шматки. Потім шпинат гарно покладіть в розрізи на курячі філе. Тепер все це загорніть у фольгу. Духовку розігрійте до 200 градусів. Коли вона розжаритися, запікайте грудки протягом 40 хвилин.

  • Крок 3

    Тим часом цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Печериці вимийте і поріжте часточками. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію і викладаємо в неї цибулю. Він повинен обсмажитися до золотистого кольору. Потім покладіть до цибулі гриби. Вміст сковороди поперчіть, посоліть і тушкуйте до готового стану.

  • Крок 4

    Часник очистіть і подрібніть ножем або пропустити через чеснокодавку.

  • Крок 5

    Робимо соус. В посудині змішайте, майонез, сметану і часник.

  • Крок 6

    Цю суміш треба додати до грибів з цибулею. Тушкуйте 5 хвилин.

  • Крок 7

    Курячі грудки виймаємо з духовки, на них зверху кладемо соус з грибів. Якщо при запіканні утворилося дуже багато рідини, то заберіть її. Курячі грудки знову відправте в духовку на 10 хвилин. Готову страву подавати до столу на листі салату зі свіжими овочами або без них, на ваш розсуд. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: