Курка в духовці

Курка в духовці


Яке друге блюдо може бути краще, ніж хрустка запечена курка в духовці адже дуже смачним і корисним продуктом вважається куряче м'ясо. Страва володіє унікальними властивостями і готуються дуже швидко. Курка поєднується з будь-якими видами приправ і майже завжди виходить ніжною і соковитою. Цей продукт вважається одним з найпопулярніших в кулінарії.
Курка в духовці
0
0
06 гру
Інгредієнти:
  • Тушка курки
  • Майонез
  • Трошки томатної пасти
  • Сіль і чорний перець (мелений)
  • Три зубчики часнику
  • Спеції для курки
  • Папір для випічки
  • Деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо і миємо тушку курки, вичищаємо зсередини і сушимо паперовим рушником.

  • Крок 2

    Потім беремо глибокий посуд і заливаємо в неї томатну пасту з майонезом. Беремо чистимо часник, дрібно ріжемо його або розчавлює, а потім теж додаємо в посуд.

  • Крок 3

    Посипаємо сіллю, перцем, різними курячими спеціями і ретельно все перемішуємо.

  • Крок 4

    Тепер беремо курку і повністю обмащуємо її цією сумішшю. Що б курка вийшла у нас хрустка, ставимо її в холодильник на дві години.

  • Крок 5

    По закінченню часу виймаємо курку з холодильника. Включаємо духовку, що б вона розігрілася попередньо. Потім беремо деко і застилаем його папером для випічки.

  • Крок 6

    Кладемо в нього нашу курку і ставимо на годину в духовку при температурі 180 градусів. Коли час закінчиться. Дістаємо курку з духовки. Чекаємо п'ять хвилин, що б вона трошки охолола і можна подавати хрусткий шедевр до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: