Загрузка...

Курка в духовці

Курка в духовці


Яке друге блюдо може бути краще, ніж хрустка запечена курка в духовці адже дуже смачним і корисним продуктом вважається куряче м'ясо. Страва володіє унікальними властивостями і готуються дуже швидко. Курка поєднується з будь-якими видами приправ і майже завжди виходить ніжною і соковитою. Цей продукт вважається одним з найпопулярніших в кулінарії.
Курка в духовці
0
0
06 гру
Інгредієнти:
  • Тушка курки
  • Майонез
  • Трошки томатної пасти
  • Сіль і чорний перець (мелений)
  • Три зубчики часнику
  • Спеції для курки
  • Папір для випічки
  • Деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо і миємо тушку курки, вичищаємо зсередини і сушимо паперовим рушником.

  • Крок 2

    Потім беремо глибокий посуд і заливаємо в неї томатну пасту з майонезом. Беремо чистимо часник, дрібно ріжемо його або розчавлює, а потім теж додаємо в посуд.

  • Крок 3

    Посипаємо сіллю, перцем, різними курячими спеціями і ретельно все перемішуємо.

  • Крок 4

    Тепер беремо курку і повністю обмащуємо її цією сумішшю. Що б курка вийшла у нас хрустка, ставимо її в холодильник на дві години.

  • Крок 5

    По закінченню часу виймаємо курку з холодильника. Включаємо духовку, що б вона розігрілася попередньо. Потім беремо деко і застилаем його папером для випічки.

  • Крок 6

    Кладемо в нього нашу курку і ставимо на годину в духовку при температурі 180 градусів. Коли час закінчиться. Дістаємо курку з духовки. Чекаємо п'ять хвилин, що б вона трошки охолола і можна подавати хрусткий шедевр до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: