Загрузка...

Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах

Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах


Пропоную продовжити тему гарбуза. Поєднання цього овоча з куркою, можливо, вже знайоме вам за рецептами курки з гарбузом і печерицями у вершках і гострого рагу з курки з гарбузом . Ці два продукти начебто створені одне для одного :)Сьогодні я пропоную вам ще один варіант їх поєднання - цього разу в компанії з солодким перцем. До речі, для приготування цієї страви краще підійде мускатна гарбуз баттернат (та, яка грушовидна) - вона менш солодка, ніж прованська і органічніше "вливається" до складу страви.
Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах
0
0
27 лис
Інгредієнти:
  • 1 курка, розібраний на частини
  • 1 кг гарбуза
  • 2-3 солодких перцю
  • 2 зубчики часнику + 1 ціла головка
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. з гіркою суміші прованських трав
  • сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарбуз нарізаємо на кубики із стороною близько 2,5-3 см.

  • Крок 2

    Перець крупно ріжемо. Кладемо овочі і курку в миску, додаємо сіль, перець, трави, масло і натерті 2 зубчики часнику. Перемішуємо.

  • Крок 3

    Перекладаємо на деко, додаємо розрізану навпіл поперек головку часнику.

  • Крок 4

    Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності курки і овочів, близько 40-50 хвилин. Подаємо.

  • Крок 5

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: