Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах

Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах


Пропоную продовжити тему гарбуза. Поєднання цього овоча з куркою, можливо, вже знайоме вам за рецептами курки з гарбузом і печерицями у вершках і гострого рагу з курки з гарбузом . Ці два продукти начебто створені одне для одного :)Сьогодні я пропоную вам ще один варіант їх поєднання - цього разу в компанії з солодким перцем. До речі, для приготування цієї страви краще підійде мускатна гарбуз баттернат (та, яка грушовидна) - вона менш солодка, ніж прованська і органічніше "вливається" до складу страви.
Курка, запечена з гарбузом і перцем в прованських травах
0
0
27 лис
Інгредієнти:
  • 1 курка, розібраний на частини
  • 1 кг гарбуза
  • 2-3 солодких перцю
  • 2 зубчики часнику + 1 ціла головка
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. з гіркою суміші прованських трав
  • сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарбуз нарізаємо на кубики із стороною близько 2,5-3 см.

  • Крок 2

    Перець крупно ріжемо. Кладемо овочі і курку в миску, додаємо сіль, перець, трави, масло і натерті 2 зубчики часнику. Перемішуємо.

  • Крок 3

    Перекладаємо на деко, додаємо розрізану навпіл поперек головку часнику.

  • Крок 4

    Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності курки і овочів, близько 40-50 хвилин. Подаємо.

  • Крок 5

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: