Відбивна з грудки рецепт з фото

Відбивна з грудки рецепт з фото


Це дуже просте і смачне блюдо, щось схоже на "ледачі" котлети по-київськи. Як пріговтовіть відбивну з грудки? Рецепт з фото дивитися тут.
Відбивна з грудки рецепт з фото
-1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Куряче філе 500.0 г
  • Перець чорний мелений 1.0 ч.л
  • Кріп 30.0 г
  • Борошно пшеничне 120.0 г
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Масло вершкове 40.0 г
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Сухарі панірувальні 120.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки розрізати впоперек навпіл кожну частину, вийде 4 пласта. Потім кожен пласт злегка відбити через плівку гладкою стороною молоточка. Навіть якщо якийсь пласт злегка порветься - нічого страшного, все підправили під час панірування. Потім кожен пласт трохи посолити, поперчити, (якщо є якісь тріщинки, то їх притиснути пальцями), покласти в серединку по шматочку масла і трохи порізаного кропу.

  • Крок 2

    Потім скласти відбивну навпіл, надати рівну форму, злегка притиснувши, а також підправити краю.

  • Крок 3

    В одну тарілку розбити яйце, злегка його збити, в іншу насипати жменю борошна, в третьому панірувальні сухарі. Спочатку кожну відбивну вмочити в борошно, згладжуючи всі нерівності.

  • Крок 4

    Потім занурити в яйце і відразу ж в сухарі, гарненько запанірувати, придавлюючи руками і надаючи рівну форму.

  • Крок 5

    На сковороді розігріти олію або топлене, обсмажити відбивні на середньому вогні, до золотистого кольору з двох сторін.

  • Крок 6

    Подавати з пилу з жару, поки скоринка залишається хрусткою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: