Загрузка...

Відбивна з грудки рецепт з фото

Відбивна з грудки рецепт з фото


Це дуже просте і смачне блюдо, щось схоже на "ледачі" котлети по-київськи. Як пріговтовіть відбивну з грудки? Рецепт з фото дивитися тут.
Відбивна з грудки рецепт з фото
0
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Куряче філе 500.0 г
  • Перець чорний мелений 1.0 ч.л
  • Кріп 30.0 г
  • Борошно пшеничне 120.0 г
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Масло вершкове 40.0 г
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Сухарі панірувальні 120.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки розрізати впоперек навпіл кожну частину, вийде 4 пласта. Потім кожен пласт злегка відбити через плівку гладкою стороною молоточка. Навіть якщо якийсь пласт злегка порветься - нічого страшного, все підправили під час панірування. Потім кожен пласт трохи посолити, поперчити, (якщо є якісь тріщинки, то їх притиснути пальцями), покласти в серединку по шматочку масла і трохи порізаного кропу.

  • Крок 2

    Потім скласти відбивну навпіл, надати рівну форму, злегка притиснувши, а також підправити краю.

  • Крок 3

    В одну тарілку розбити яйце, злегка його збити, в іншу насипати жменю борошна, в третьому панірувальні сухарі. Спочатку кожну відбивну вмочити в борошно, згладжуючи всі нерівності.

  • Крок 4

    Потім занурити в яйце і відразу ж в сухарі, гарненько запанірувати, придавлюючи руками і надаючи рівну форму.

  • Крок 5

    На сковороді розігріти олію або топлене, обсмажити відбивні на середньому вогні, до золотистого кольору з двох сторін.

  • Крок 6

    Подавати з пилу з жару, поки скоринка залишається хрусткою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: