Курячі котлети рецепт з фото

Курячі котлети рецепт з фото


Курячі котлети - найніжніші і прості в приготуванні. Я вам покажу і розкажу за допомогою мого рецепту з фото, як можна (один з варіантів) приготувати курячі котлети.
Курячі котлети рецепт з фото
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Молоко коров\'яче 100.0 мл
  • Хліб пшеничний 50.0 г
  • Олія соняшникова 40.0 мл
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Куряча грудка 300.0 г
  • Сіль 0.5 ч.л
  • Масло вершкове 40.0 г
  • Сухарі панірувальні 4.0 ст.л.
  • Перець чорний мелений 0.3 ч.л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Найкраще купувати куряче філе. Можна і фарш, але я не люблю, тому що в ньому змолена шкірка, і фарш від цього сильно жирний. Котлети з нього ліпити складно. Але, якщо ви довіряєте готовому курячого фаршу, додайте в нього, крім усього основного, ще й панірувальні сухарі. Тоді фарш НЕ розповзатиметься. Ще потрібна цибуля стара або ж молода. У мене був молода, і я його використовувала повністю (з пером). Сухий хліб (у мене рогалик) замочити в молоці або у воді кімнатної температури.

  • Крок 2

    Як молоти? Я люблю свою електром'ясорубку. Блендер таки рве м'ясо, а не перемелює. Тепер все пропускаю через м'ясорубку - філе, цибулю з пером, віджату булочку. Додаю подрібнений кріп, сіль, перець. Кріп дає приємний смак. Зауважте - яйця у фарші немає!

  • Крок 3

    Фарш виходить досить ніжним. Мокрими руками формуємо котлету. Всередину кладемо шматочок вершкового масла. Сформовані котлети викладаємо на мокру дошку. Що нам дає масло? Філе курки після смаження саме по собі сухе. Масло наповнює котлету соком і приємним смаковим відтінком.

  • Крок 4

    Тепер підготувати в окремих тарілках збите яйце, борошно, панірувальні сухарі.

  • Крок 5

    Розігріти олію на сковороді. Котлету обваляти в борошні, потім в яйці, потім в сухарях і покласти на сковороду. Смажити на помірному вогні, кілька разів перевертаючи. Не треба їх зажарювати до сильно коричневих. Ці котлети доходять до готовності швидко - все-таки куряче м'ясо.

  • Крок 6

    Котлетки їмо з овочами і картоплею. Там, де було вершкове масло, залишилася дірочка, і сік витікає на тарілку. Дітям дуже подобається це блюдо, та й дорослі від нього в захваті!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: