Загрузка...

Жульєн з грибами рецепт з фото

Жульєн з грибами рецепт з фото


Представляю вашій увазі рецепт жульєну з грибами та куркою. Жюльєн - чудове блюдо, яке принесе свято і вишуканість за ваш стіл.
Жульєн з грибами рецепт з фото
0
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Куряча грудка 1 шт
  • Гриби 400 гр
  • Сметана 6 ст л
  • Вершки ~ 20% 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Масло вершкове 1 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Продукти які потрібні для приготування жульена.

  • Крок 2

    Курку відварюємо і режим середніми шматочками, цибулю смажимо і додаємо обсмажені гріби.У мене гриби були заготовлені за раніше і лежали в морозілке.Взять можна печериці, білі, підберезники які вам більше подобаються.

  • Крок 3

    Збираємо жульєн. У кокотницу укладаємо курку та гриби.

  • Крок 4

    У кожну кокотницу кладемо по ложці сметани і підливаємо вершків, посипаємо зверху сиром і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.

  • Крок 5

    Жюльєн - від французької назви літнього місяця липень) - прийшов із французької кухні особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, зазвичай в літній сезон для супів і салатів Салати, складені з таких тонко нарізаних овочів, носять тому назва жульєнів, а суп, в який закладають нарізані таким чином овочі, теж називається суп-жюльен. У сучасній російській кухні жюльєном зазвичай називають страву з грибів, запечених у вершках (або бешамель) під сирною кіркою (зазвичай - в кокотнице), також роблять жюльени з курячого м'яса та морепродуктів.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: