Жульєн з грибами рецепт з фото

Жульєн з грибами рецепт з фото


Представляю вашій увазі рецепт жульєну з грибами та куркою. Жюльєн - чудове блюдо, яке принесе свято і вишуканість за ваш стіл.
Жульєн з грибами рецепт з фото
0
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Куряча грудка 1 шт
  • Гриби 400 гр
  • Сметана 6 ст л
  • Вершки ~ 20% 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Масло вершкове 1 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Продукти які потрібні для приготування жульена.

  • Крок 2

    Курку відварюємо і режим середніми шматочками, цибулю смажимо і додаємо обсмажені гріби.У мене гриби були заготовлені за раніше і лежали в морозілке.Взять можна печериці, білі, підберезники які вам більше подобаються.

  • Крок 3

    Збираємо жульєн. У кокотницу укладаємо курку та гриби.

  • Крок 4

    У кожну кокотницу кладемо по ложці сметани і підливаємо вершків, посипаємо зверху сиром і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.

  • Крок 5

    Жюльєн - від французької назви літнього місяця липень) - прийшов із французької кухні особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, зазвичай в літній сезон для супів і салатів Салати, складені з таких тонко нарізаних овочів, носять тому назва жульєнів, а суп, в який закладають нарізані таким чином овочі, теж називається суп-жюльен. У сучасній російській кухні жюльєном зазвичай називають страву з грибів, запечених у вершках (або бешамель) під сирною кіркою (зазвичай - в кокотнице), також роблять жюльени з курячого м'яса та морепродуктів.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: