Курча по-мексиканськи рецепт з фото

Курча по-мексиканськи рецепт з фото


Рецептів страв з курки багато. Приготуйте курча по-мексиканськи. Смачна курочка з гострим соусом. Маїс (так мексиканці називають кукурудзу), перець чилі, помідорний соус - це так по-мексиканськи!)
Курча по-мексиканськи рецепт з фото
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Курка 600 г
  • Часник часточки 3 зуб.
  • Коріандр сушений (кінза) 1 ч.л
  • Помідори червоні 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт
  • Перець чилі мелений 0.5 ч.л
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Кукурудза заморожена 125 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Перед Вами - інгредієнти страви. Як бачите, все абсолютно доступно! Можна використовувати курячі частини (стегна, гомілки), я використовувала цілу курку, попередньо розрубавши її на порційні шматки.

  • Крок 2

    Курку я обжарила на символічному кількості рослинного масла. З двох сторін, до появи золотистої скоринки. При бажанні, сковороду можна накривати кришкою, щоб курка швидше готувалася. Тим часом можна нарізати цибулю і часник. Обсмажену курочку виймаємо з сковороди на тарілку, а на тому ж маслі обсмажити цибулю і часник до м'якості - буквально 3-4 хвилини.

  • Крок 3

    До цибулі і часнику додати дрібно нарізані помідори. Шкірку з них краще зняти, щоб соус вийшов більш однорідним. При необхідності, можна використовувати консервовані помідори у власному соку. Відразу ж, до помідорів, ми додаємо спеції - коріандр, перець чилі, сіль. Окремо про перець. Безумовно, блюдо це досить гостре, як і вся мексиканська кухня. Тому варіюйте кількість перцю за своїм смаком.

  • Крок 4

    Саме час повернути курку в сковороду. Накрийте блюдо кришкою і протушкувати на повільному вогні близько 20 хвилин. Після цього додайте заморожену кукурудзу. У мене цього разу її не було в наявності, тому я використовувала консервовану. Чесне слово, не менше смачно виходить! З кукурудзою наш курча по-мексиканськи гаситься ще 5-10 хвилин (перевіряйте готовність курки!). Перевірте страву на сіль, можливо, Вам захочеться посолити. Я обійшлася тією сіллю, яка була в соусі.

  • Крок 5

    Курча по-мексиканськи готовий! Пригощайтеся на здоров'я! Добре б подати на гарнір відварений рис або картопляне пюре. А можна і просто так їсти, з хлібом і свіжими овочами. Сподіваюся, Вам буде дуже смачно!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: