Загрузка...

Курча по-мексиканськи рецепт з фото

Курча по-мексиканськи рецепт з фото


Рецептів страв з курки багато. Приготуйте курча по-мексиканськи. Смачна курочка з гострим соусом. Маїс (так мексиканці називають кукурудзу), перець чилі, помідорний соус - це так по-мексиканськи!)
Курча по-мексиканськи рецепт з фото
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Курка 600 г
  • Часник часточки 3 зуб.
  • Коріандр сушений (кінза) 1 ч.л
  • Помідори червоні 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт
  • Перець чилі мелений 0.5 ч.л
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Кукурудза заморожена 125 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Перед Вами - інгредієнти страви. Як бачите, все абсолютно доступно! Можна використовувати курячі частини (стегна, гомілки), я використовувала цілу курку, попередньо розрубавши її на порційні шматки.

  • Крок 2

    Курку я обжарила на символічному кількості рослинного масла. З двох сторін, до появи золотистої скоринки. При бажанні, сковороду можна накривати кришкою, щоб курка швидше готувалася. Тим часом можна нарізати цибулю і часник. Обсмажену курочку виймаємо з сковороди на тарілку, а на тому ж маслі обсмажити цибулю і часник до м'якості - буквально 3-4 хвилини.

  • Крок 3

    До цибулі і часнику додати дрібно нарізані помідори. Шкірку з них краще зняти, щоб соус вийшов більш однорідним. При необхідності, можна використовувати консервовані помідори у власному соку. Відразу ж, до помідорів, ми додаємо спеції - коріандр, перець чилі, сіль. Окремо про перець. Безумовно, блюдо це досить гостре, як і вся мексиканська кухня. Тому варіюйте кількість перцю за своїм смаком.

  • Крок 4

    Саме час повернути курку в сковороду. Накрийте блюдо кришкою і протушкувати на повільному вогні близько 20 хвилин. Після цього додайте заморожену кукурудзу. У мене цього разу її не було в наявності, тому я використовувала консервовану. Чесне слово, не менше смачно виходить! З кукурудзою наш курча по-мексиканськи гаситься ще 5-10 хвилин (перевіряйте готовність курки!). Перевірте страву на сіль, можливо, Вам захочеться посолити. Я обійшлася тією сіллю, яка була в соусі.

  • Крок 5

    Курча по-мексиканськи готовий! Пригощайтеся на здоров'я! Добре б подати на гарнір відварений рис або картопляне пюре. А можна і просто так їсти, з хлібом і свіжими овочами. Сподіваюся, Вам буде дуже смачно!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: