Загрузка...

Курячі відбивні під овочевою шубою

Курячі відбивні під овочевою шубою


Сама дієтична частина курки - грудка, в білому м'ясі міститься менше всього жирів і калорій, може тому, так багато рецептів з цієї частини курки. Але від того, що частина філе абсолютно нежирна, відбивні можуть бути трохи сухуваті. Курячі відбивні під овочевий шубкою і сирної скоринкою завжди виходять соковиті, смачні і малокалорійні.

Інгредієнти:
1 цибулина
1 морква
1 солодкий перець
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
1 ст. л. борошна
1-2 помідори
майонез
150 г сиру
рослинне масло
сіль
чорний мелений перець
Курячі відбивні під овочевою шубою
+7
0
13 лис
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями, покладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте на середньому вогні 1-2 хвилини.

  • Крок 2

    Моркву очистіть, натріть на крупній тертці, солодкий перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте кубиками, часник подрібніть. Потім моркву, перець і часник додайте до цибулі і обсмажте на маленькому вогні до м'якості.

  • Крок 3

    Помідор надріжте, опустіть в окріп на 30 секунд, потім у холодну воду, зніміть шкірку.

  • Крок 4

    Куряче філе розрізати на биточки, злегка відбийте, посоліть, поперчіть. У сковороді розігрійте олію. Курячі биточки обваляйте в борошні й обсмажте в розігрітій олії з обох сторін по одній хвилині. Не перетримаєте їх на вогні, всередині вони повинні залишатися соковитими.

  • Крок 5

    Форму для випікання змастіть маслом, покладіть битки, зверху на битки викладіть шар обсмажених овочів, на овочі покладіть нарізану кільцями помідор (помідори можна злегка присолити і поперчити), помідори полийте майонезом, зверху посипте натертим твердим сиром. На дно форми налийте ½ склянки бульйону або води, запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці 15 хвилин. Подавайте з макаронами і соусом пасату , посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: