Загрузка...

Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці

Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці


Ці смачні відбивні готувати дуже легко, підготовка займає зовсім мало часу, тому рецепт просто незамінний на свята. Куряче філе чудово поєднується з ананасом, який надає відбивною соковитість і солодкість. Сир вибирайте з яскравим пікантним смаком, який у поєднанні з оливками додасть курячим відбивних особливу «родзинку» і гостроту. Для биточків краще використовувати курячу грудку, це сама дієтична і малокалорийная частина курки з якої зручно вирізати биточки.
Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 2 курячих філе
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 4-6 кілець ананаса
  • 12-15 оливок
  • 120 г твердого сиру
  • майонез
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обидва курячих філе розріжте поперек на дві частини, в результаті у вас вийде чотири великі биточки 1-1,5 см завтовшки, які ви злегка відбийте з обох сторін, посоліть, поперчіть.

  • Крок 2

    Форму для запікання змастіть рослинною олією, покладіть у форму биточки, щільніше один до одного.

  • Крок 3

    На кожен биток покладіть кільце ананаса або два, якщо поміститься. На вільні від ананаса місця розкладіть розрізані навпіл оливки.

  • Крок 4

    Нагрійте духовку до 200 ° С. Натріть сир і рівномірно посипте зверху на відбивні.

  • Крок 5

    Тоненькою цівкою полийте майонезом, це не дасть сиру перетворитися на жорстку скориночку. Випікайте в духовці не більше 25 хвилин, коли сир почне набувати золотистий колір, відбивні вважаються готовими. Для святкового столу прикрасьте страву зеленню, викладіть курячі відбивні з ананасами, прикрасьте маслинами і помідорами черрі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: