Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці

Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці


Ці смачні відбивні готувати дуже легко, підготовка займає зовсім мало часу, тому рецепт просто незамінний на свята. Куряче філе чудово поєднується з ананасом, який надає відбивною соковитість і солодкість. Сир вибирайте з яскравим пікантним смаком, який у поєднанні з оливками додасть курячим відбивних особливу «родзинку» і гостроту. Для биточків краще використовувати курячу грудку, це сама дієтична і малокалорийная частина курки з якої зручно вирізати биточки.
Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці
+2
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 2 курячих філе
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 4-6 кілець ананаса
  • 12-15 оливок
  • 120 г твердого сиру
  • майонез
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обидва курячих філе розріжте поперек на дві частини, в результаті у вас вийде чотири великі биточки 1-1,5 см завтовшки, які ви злегка відбийте з обох сторін, посоліть, поперчіть.

  • Крок 2

    Форму для запікання змастіть рослинною олією, покладіть у форму биточки, щільніше один до одного.

  • Крок 3

    На кожен биток покладіть кільце ананаса або два, якщо поміститься. На вільні від ананаса місця розкладіть розрізані навпіл оливки.

  • Крок 4

    Нагрійте духовку до 200 ° С. Натріть сир і рівномірно посипте зверху на відбивні.

  • Крок 5

    Тоненькою цівкою полийте майонезом, це не дасть сиру перетворитися на жорстку скориночку. Випікайте в духовці не більше 25 хвилин, коли сир почне набувати золотистий колір, відбивні вважаються готовими. Для святкового столу прикрасьте страву зеленню, викладіть курячі відбивні з ананасами, прикрасьте маслинами і помідорами черрі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: