Загрузка...

Куряча грудка, фарширована печерицями та сиром

Куряча грудка, фарширована печерицями та сиром


Зі звичайної курячої грудки легко можна приготувати ресторанну страву. Щоб урізноманітнити холодні закуски для святкового столу, приготуйте фаршировані курячі грудки. Начинка зі смажених грибів і сиру додадуть курячому м'ясу насичений грибний аромат і пікантний сирний смак. Страву можна приготувати заздалегідь, а перед приходом гостей готову курячу грудку наріжте скибочками і красиво розкладіть з іншими закусками. Фаршировану курячу грудку можна подати з грибним соусом і овочами як самостійне гаряче блюдо для гостей або сімейного обіду.
Куряча грудка, фарширована печерицями та сиром
+5
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 500 г курячого філе
  • 200 г печериць
  • 1 цибулина
  • 100 г твердого сиру
  • 2-3 ст. л. борошна
  • 1 яйце
  • 3-4 ст. л. панірувальних сухарів
  • рослинна олія
  • сіль
  • перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свіжі печериці очистіть від бруду, промийте під проточною водою, наріжте пластинками (дрібні гриби розріжте навпіл). У розігріту сковороду налийте трохи олії, викладіть гриби і смажте, поки не випарується вся рідина і з'явиться смачний грибний запах. Печериці при смаженні виділяють багато рідини і якщо обсмажити спочатку цибулю, а потім додати шампіньйони, цибуля виходить ніби вареним.

  • Крок 2

    Очищену цибулю наріжте півкільцями або кубиками, додайте до грибів, посоліть, поперчіть і обсмажте їх до золотистого кольору.

  • Крок 3

    Викладіть смажені гриби з цибулею в окрему мисочку, не захоплюючи рослинне масло. Натріть твердий сир на крупній тертці, додайте до гарячих грибів з цибулею (щоб сир трохи розплавився) і перемішайте.

  • Крок 4

    З одного боку курячого філе зробіть глибокий надріз, щоб вийшов кишенька.

  • Крок 5

    Заповніть курячий кишеньку начинкою з грибів, цибулі та сиру. Злегка утрамбуйте начинку пальцями. Так як ми не будемо скріплювати розріз зубочистками, залиште по 1 см з обох сторін філе біля розрізу. З'єднайте краю курячого філе трохи внахлест, щоб не було видно начинка.

  • Крок 6

    Підготуйте три ємності для борошна, панірувальних сухарів і льезона (як кажуть французи), тобто збитого яйця.

  • Крок 7

    Налийте в сковороду побільше рослинного масла, розігрійте його до середньої температури. Обваляйте курячу грудку в борошні.

  • Крок 8

    Потім умочіть фаршировану курячу грудку в збитому яйці (льезоне).

  • Крок 9

    І відразу ж обваляйте грудку в панірувальних сухарях. Підготовлені курячі грудки викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом, обсмажте з обох сторін по 5-6 хвилин. Викладіть готові грудки на паперові серветки, щоб вбрався жир.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: