Загрузка...

Курка тушкована в пиві

Курка тушкована в пиві


Тут куряче м'ясо готується взагалі без жиру, а по ситості не поступиться смаженим стегенця. Соус з легким ароматом хмелю надає страві своєрідну пікантність. У довершення всіх достоїнств - хвилинна справа в підготовці м'яса до тушкування.
Курка тушкована в пиві
0
0
30 жов
Інгредієнти:
  • Курка ох. (1 кг)
  • Пиво світле (350 гр) 1.8ст.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Борошно пшеничне в / с (25 гр) 1ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо курка заморожена, то її слід розморозити в холодильнику. Курку обробити на порційні шматки. Зняти шкуру і укласти в товстостінну каструлю або гусятницю в один шар.

  • Крок 2

    Цибулю дрібно нарізати.

  • Крок 3

    Натерти курку спеціями і посолити.

  • Крок 4

    Засипати м'ясо цибулею.

  • Крок 5

    Рівномірно присипати борошном.

  • Крок 6

    Влити пиво.

  • Крок 7

    На середньому вогні довести до кипіння і прокип'ятити у відкритій каструлі 10 хв.

  • Крок 8

    Потім каструлю накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності (близько 40 хв). Заливка повинна злегка загуснути.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: