Курка тушкована в пиві

Курка тушкована в пиві


Тут куряче м'ясо готується взагалі без жиру, а по ситості не поступиться смаженим стегенця. Соус з легким ароматом хмелю надає страві своєрідну пікантність. У довершення всіх достоїнств - хвилинна справа в підготовці м'яса до тушкування.
Курка тушкована в пиві
0
0
30 жов
Інгредієнти:
  • Курка ох. (1 кг)
  • Пиво світле (350 гр) 1.8ст.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Борошно пшеничне в / с (25 гр) 1ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо курка заморожена, то її слід розморозити в холодильнику. Курку обробити на порційні шматки. Зняти шкуру і укласти в товстостінну каструлю або гусятницю в один шар.

  • Крок 2

    Цибулю дрібно нарізати.

  • Крок 3

    Натерти курку спеціями і посолити.

  • Крок 4

    Засипати м'ясо цибулею.

  • Крок 5

    Рівномірно присипати борошном.

  • Крок 6

    Влити пиво.

  • Крок 7

    На середньому вогні довести до кипіння і прокип'ятити у відкритій каструлі 10 хв.

  • Крок 8

    Потім каструлю накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності (близько 40 хв). Заливка повинна злегка загуснути.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: