Загрузка...

Курячі шлунки тушковані в сметані

Курячі шлунки тушковані в сметані
0
0
23 вер
Курячі шлунки тушковані в сметані


Інгредієнти:

• Ріпчаста цибуля - 250г
• Курячі шлунки - 500г
• Морква - 250г
• Сметана - 3 ст. ложки
• Сіль

Приготування:

• Курячі шлунки потрошаться, ретельно промиваються, перебираються.
• Потім видаляються оболонки, зрізати зайвий жир.
• Цибуля очищається, миється і крупно нарізати.
• Моркву очищається, миється і крупно нарізати.
• Нарізані овочі і шлунки викладаються в каструлю з товстими стінками і дном (можна використовувати казан), заливається холодною водою і поставити на повільний вогонь.
• У процесі варіння знімається піна, помішується.
• Приблизно за годину до готовності додається сіль.
• Хвилин за 10-15 додається сметана, все добре перемішується.
• Подаються тушковані шлунки в гарячому вигляді з гарніром.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: