Курячі шлунки тушковані в сметані

Курячі шлунки тушковані в сметані
0
0
23 вер
Курячі шлунки тушковані в сметані


Інгредієнти:

• Ріпчаста цибуля - 250г
• Курячі шлунки - 500г
• Морква - 250г
• Сметана - 3 ст. ложки
• Сіль

Приготування:

• Курячі шлунки потрошаться, ретельно промиваються, перебираються.
• Потім видаляються оболонки, зрізати зайвий жир.
• Цибуля очищається, миється і крупно нарізати.
• Моркву очищається, миється і крупно нарізати.
• Нарізані овочі і шлунки викладаються в каструлю з товстими стінками і дном (можна використовувати казан), заливається холодною водою і поставити на повільний вогонь.
• У процесі варіння знімається піна, помішується.
• Приблизно за годину до готовності додається сіль.
• Хвилин за 10-15 додається сметана, все добре перемішується.
• Подаються тушковані шлунки в гарячому вигляді з гарніром.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: