Фаршировані курячі ніжки

Фаршировані курячі ніжки
0
0
23 вер
Фаршировані курячі ніжки


Інгредієнти:

• Курячі ніжки - 4шт
• Хліб білий (скибочку) - 4шт
• Молоко - 1/4 склянки
• Куряча печінка (4шт) - 100-150г
• Цибуля - 2шт
• Масло вершкове - 3 ст. ложки
• Майонез або сметана - 2 ст. ложки
• Мускатний горіх
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Білий хліб або батон заливаються молоком.
• Куряча печінка ошпаривается окропом, остуджується.
• З курячих ніжок обережно знімається шкіра, не допускаючи розривів так, щоб вона залишилася на кісточці (у підстави відрубати шматок кістки).
• М'якоть два рази пропускають через м'ясорубку з додаванням замоченого в молоці хліба.
• Цибулю дрібно нарізати і обсмажується, потім окремо обсмажується куряча печінка.
• Печінка охолоджується, дрібно рубається і змішується з смаженою цибулею, які залишилися олією.
• Всі підготовлені продукти змішують, заправляють за смаком.
• Фарширується куряча ніжка, потім зашивається звичайними нитками.
• Змазується майонезом або сметаною і запікаються в духовці до готовності (можна готувати на сковороді на середньому вогні при закритій кришці).
• Готові ніжки можна подавати як основну страву або в якості холодної закуски. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: