Загрузка...

Фаршировані курячі ніжки

Фаршировані курячі ніжки
0
0
23 вер
Фаршировані курячі ніжки


Інгредієнти:

• Курячі ніжки - 4шт
• Хліб білий (скибочку) - 4шт
• Молоко - 1/4 склянки
• Куряча печінка (4шт) - 100-150г
• Цибуля - 2шт
• Масло вершкове - 3 ст. ложки
• Майонез або сметана - 2 ст. ложки
• Мускатний горіх
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Білий хліб або батон заливаються молоком.
• Куряча печінка ошпаривается окропом, остуджується.
• З курячих ніжок обережно знімається шкіра, не допускаючи розривів так, щоб вона залишилася на кісточці (у підстави відрубати шматок кістки).
• М'якоть два рази пропускають через м'ясорубку з додаванням замоченого в молоці хліба.
• Цибулю дрібно нарізати і обсмажується, потім окремо обсмажується куряча печінка.
• Печінка охолоджується, дрібно рубається і змішується з смаженою цибулею, які залишилися олією.
• Всі підготовлені продукти змішують, заправляють за смаком.
• Фарширується куряча ніжка, потім зашивається звичайними нитками.
• Змазується майонезом або сметаною і запікаються в духовці до готовності (можна готувати на сковороді на середньому вогні при закритій кришці).
• Готові ніжки можна подавати як основну страву або в якості холодної закуски. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: