Загрузка...

Курка з картоплею в горщиках

Курка з картоплею в горщиках
0
0
23 вер
Курка з картоплею в горщиках


Інгредієнти:

• Куряче м'ясо - 300г
• Картопля (дрібна) - 8шт
• Морква (велика) - 1шт
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Томатна паста - 1 ст. ложки
• Рослинна рафінована олія - 3 ст. ложок
• Огірок солоний - 1шт
• Бульйон курячий
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Куряче м'ясо промивається і нарізати на невеликі шматочки.
• Посипається перцем, сіллю, трохи обсмажується на сковороді з рослинним маслом.
• Обсмажені шматочки курки викладаються в порційні горщики.
• Очищений і промитий цибулю нарізати на кубики і обсмажується на сковороді до золотистого кольору.
• Додається крупно натерта морква, потім томатна паста і всі разом гаситься протягом декількох хвилин.
• В кінці тушкування додається солоний огірок, який попередньо очищається від шкірки, насіння і дрібно рубається.
• Тушковані овочі викладаються в горщики поверх обсмаженої курки.
• Очищений і промитий картоплю, нарізану часточками, викласти зверху тушкованих овочів.
• Все заливається курячим бульйоном домашнього приготування, посипається зеленню (подрібненою).
• У кожен горщик додається по лавровому листку.
• Горщики, накриті кришками, ставлять у розігріту духову шафу, і страва готується близько 40-50 хвилин.
• Подавати можна як в порційних тарілках, так і в горщиках.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: