Курка з картоплею в горщиках

Курка з картоплею в горщиках
0
0
23 вер
Курка з картоплею в горщиках


Інгредієнти:

• Куряче м'ясо - 300г
• Картопля (дрібна) - 8шт
• Морква (велика) - 1шт
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Томатна паста - 1 ст. ложки
• Рослинна рафінована олія - 3 ст. ложок
• Огірок солоний - 1шт
• Бульйон курячий
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Куряче м'ясо промивається і нарізати на невеликі шматочки.
• Посипається перцем, сіллю, трохи обсмажується на сковороді з рослинним маслом.
• Обсмажені шматочки курки викладаються в порційні горщики.
• Очищений і промитий цибулю нарізати на кубики і обсмажується на сковороді до золотистого кольору.
• Додається крупно натерта морква, потім томатна паста і всі разом гаситься протягом декількох хвилин.
• В кінці тушкування додається солоний огірок, який попередньо очищається від шкірки, насіння і дрібно рубається.
• Тушковані овочі викладаються в горщики поверх обсмаженої курки.
• Очищений і промитий картоплю, нарізану часточками, викласти зверху тушкованих овочів.
• Все заливається курячим бульйоном домашнього приготування, посипається зеленню (подрібненою).
• У кожен горщик додається по лавровому листку.
• Горщики, накриті кришками, ставлять у розігріту духову шафу, і страва готується близько 40-50 хвилин.
• Подавати можна як в порційних тарілках, так і в горщиках.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: