Курка в клярі

Курка в клярі
0
0
23 вер
Курка в клярі


Інгредієнти:

• Курка (ціла тушка) - 1шт
• Часник (зубчик) - 3шт
• Масло рослинне
Тісто кляр:
• Борошно - 3 ст. ложки
• Яйце - 1шт
• Молоко/вода - 1/3 склянки
• Сіль

Приготування:

• Куряча тушка відварюється до готовності в підсоленій воді.
• Тушка охолоджена рубається на порційні шматки, які натираються часником і умочують в підготовлене тісто кляр.
• Тісто кляр: просеянная борошно розвести у теплому молоці або воді, додаються яєчний жовток, сіль. Після доведення до однорідного стану, тісто залишають на чверть години. Безпосередньо перед приготуванням додаються збиті білки, все доводиться до однорідності.
• Шматочки курки в клярі обсмажують у великій кількості рослинного масла, інакше іменованого, як фритюр до утворення рівномірної рум'яної скоринки.
• Порційні ароматні шматочки курки викладаються на загальне блюдо або подаються індивідуально. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: