Загрузка...

Курка в клярі

Курка в клярі
0
0
23 вер
Курка в клярі


Інгредієнти:

• Курка (ціла тушка) - 1шт
• Часник (зубчик) - 3шт
• Масло рослинне
Тісто кляр:
• Борошно - 3 ст. ложки
• Яйце - 1шт
• Молоко/вода - 1/3 склянки
• Сіль

Приготування:

• Куряча тушка відварюється до готовності в підсоленій воді.
• Тушка охолоджена рубається на порційні шматки, які натираються часником і умочують в підготовлене тісто кляр.
• Тісто кляр: просеянная борошно розвести у теплому молоці або воді, додаються яєчний жовток, сіль. Після доведення до однорідного стану, тісто залишають на чверть години. Безпосередньо перед приготуванням додаються збиті білки, все доводиться до однорідності.
• Шматочки курки в клярі обсмажують у великій кількості рослинного масла, інакше іменованого, як фритюр до утворення рівномірної рум'яної скоринки.
• Порційні ароматні шматочки курки викладаються на загальне блюдо або подаються індивідуально. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: