Пряні курячі ніжки з часником

Пряні курячі ніжки з часником
0
0
23 вер
Пряні курячі ніжки з часником


Інгредієнти:

• Курячі ніжки - 4шт
• Цибуля - 2шт
• Часник (зубчики) -2шт
• Молода картопля (дрібна) - 800г
• Лимон - 1шт
• Рослинна олія - 8 ст. ложок
• Гостра гірчиця - 1 ст. ложка
• Чебрець (пучок) - 1/2шт
• Мелений перець
• Сіль

Приготування:

• Курячі ніжки ретельно миються, поділяються на стегно і гомілку.
• Цибулю нарізають часточками, часник - тоненькими пластинами.
• Половина порції часнику укладається під шкіру.
• Картопля очищений і вимитий розрізається на чотири частини.
• Лимон ошпаривается гарячою водою і розрізається на дві половини, одна частина нарізається скибочками, з другої вичавлюється сік.
• Шматки курки змазуються олією, натираються сіллю, перцем і викладають на деко.
• Смажаться ніжки в розігрітій духовій шафі до готовності.
• Тим часом готується маринад: рослинне масло, лимонний сік, гірчиця змішуються, додається вимитий і обсушенный чебрець, перець, сіль.
• Картопля, цибуля, ломики лимона, часник також додаються в маринад.
• Все добре перемішується і викладається навколо курячих ніжок, доведених до напівготовності.
• Знову ставлять у жарову шафу, але з режимом гриля на півгодини.
• Перед подаванням страву посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: