Загрузка...

Пряні курячі ніжки з часником

Пряні курячі ніжки з часником
0
0
23 вер
Пряні курячі ніжки з часником


Інгредієнти:

• Курячі ніжки - 4шт
• Цибуля - 2шт
• Часник (зубчики) -2шт
• Молода картопля (дрібна) - 800г
• Лимон - 1шт
• Рослинна олія - 8 ст. ложок
• Гостра гірчиця - 1 ст. ложка
• Чебрець (пучок) - 1/2шт
• Мелений перець
• Сіль

Приготування:

• Курячі ніжки ретельно миються, поділяються на стегно і гомілку.
• Цибулю нарізають часточками, часник - тоненькими пластинами.
• Половина порції часнику укладається під шкіру.
• Картопля очищений і вимитий розрізається на чотири частини.
• Лимон ошпаривается гарячою водою і розрізається на дві половини, одна частина нарізається скибочками, з другої вичавлюється сік.
• Шматки курки змазуються олією, натираються сіллю, перцем і викладають на деко.
• Смажаться ніжки в розігрітій духовій шафі до готовності.
• Тим часом готується маринад: рослинне масло, лимонний сік, гірчиця змішуються, додається вимитий і обсушенный чебрець, перець, сіль.
• Картопля, цибуля, ломики лимона, часник також додаються в маринад.
• Все добре перемішується і викладається навколо курячих ніжок, доведених до напівготовності.
• Знову ставлять у жарову шафу, але з режимом гриля на півгодини.
• Перед подаванням страву посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: