Плов по-узбецьки

Плов по-узбецьки
0
0
27 травня
Плов по-узбецьки


Є різні світові кухні, де завжди є національне блюдо. Це блюдо готують усі, але не всі вміють приготувати плов по-узбецьки. Він відрізняється, але в той же час, залишається пловом, основне в якому це рис. Зараз ми маємо величезний вибір. Рис круглий, довгий, не пропарений і так далі.

Інгредієнти, які знадобляться, приготування плову по-узбецьки:
• 700 г баранини
• 2 склянки рису
• 150 г курдюка
• ріпчаста цибуля
• морква
• гіркий перець
• 1-2 головки часнику
• жменя барбарису
• зіра
• коріандр

Процес приготування:
• Для приготування плову рис потрібно приготувати заздалегідь. Ретельно перебрати, промити в проточній воді, залити підсоленою водою і настоювати протягом 3-4 годин.
• У казані, на невеликому вогні обсмажити курдюк (заздалегідь порізаний кубиками) до золотистого кольору. Шкварки з казанка прибрати, залишивши жир.
• Далі у казанок викласти м'ясо, на сильному вогні підрум'янити його до золотистої скоринки, дістати з казанка і відкласти.
• Цибулю покришити на дрібні шматочки, висипати в казанок, пасерувати до золотистого кольору (приблизно п'ять хвилин). Почистити моркву, нарізати соломкою, викласти в казан і смажити разом з цибулею протягом 10 хвилин на сильному вогні. Повернути в казан м'ясо, розтерту руками половину зіри разом з коріандром додаємо в казан, перемішуємо і смажимо кілька хвилин.
• Далі, заливаємо в казан окріп, щоб покрити повністю інгредієнти. Додаємо перець, часник, барбарис, сіль і, доводячи до кипіння, варити на маленькому вогні 50 хвилин.
• Рис, відціджуємо і викладаємо на казан, акуратно залити окропом вище рису. Зіру додаємо тоді, коли підніметься жир.
• Варимо плов на сильному вогні, поки не увариться вода. Потім зменшуємо вогонь. Якщо потрібно, можна додати склянку окропу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: