Загрузка...

Рецепт різотто

Рецепт різотто
0
0
24 травня
Рецепт різотто


Різотто є найпопулярнішим блюдом Італії. Неможливо уявити італійський ресторан без цього рисового шедевра. Рис дуже багатогранний продукт, якого в світі більше шести тисяч різновидів. Рецепт різотто якого подають у ресторанах, являють собою щось середнє між кашею та юшкою, однак, ні тим, ні іншим його не назвеш. По вашому смаку можете вибирати різотто рецепт якого вам більше подобається, наприклад, овочеве або ситне м'ясне різотто. Для приготування класичного різотто вам потрібні всього лише: цибулю, бульйон і рис. Далі все залежить від вашої фантазії, можна додати в різотто рецепт якого ви самі і складете, цукіні, гарбуз, каперси, трави, оливки, спаржу і артишоки. Зазвичай для приготування рису використовується рис арборіо, так як він володіє м'якою структурою і надає страві кремову структуру. Готується різотто шляхом вбирання рисом бульйону, найголовніше, що бульйон повинен бути гарячим. Процес приготування різотто не дуже довгий, але вимагає терпіння і постійної уваги. Постійно потрібно помішувати рис і овочі, щоб вони не підгоріли, вчасно підливати рідину і чекати поки вона вбереться.
Різотто з копченим лососем.

Для приготування різотто рецепт якого ми придумали зі своїми подружками з тих продуктів, які були у нас в холодильнику, необхідно:
• 350 грам рису
• Один літр бульйону
• 250 грам копченого лосося
• Пів склянки вина або шампанського
• 50 грам вершкового масла
• Лимонна цедра

Спосіб приготування різотто:
• Рис обсмажуємо до прозорого кольору
• Додаємо бульйон, тут ви можете додати овочевий або рибний, ми використовуємо овочевий з кубика. Бульйону має бути більше, ніж рису, приблизно в два рази
• Перемішуємо і накриваємо кришкою, залишаємо на 15 хвилин на повільному вогні
• Іноді перемішуємо, коли рідина випарувалася, додаємо нарізаний лосось і шампанське і лимонну цедру, закриваємо ще на 10 хвилин
• Якщо рис ще занадто жорсткий, додаємо бульйон, що залишився
• Різотто рецепт якого ви дізналися, буде чудовим блюдом для великої компанії гостей.
• Замість лосося можна взяти будь-яку іншу рибу, але саме з цією рибою різотто вийде ніжним, ароматним і дуже смачним.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: