Загрузка...

Плов по-узбецьки рецепт

Плов по-узбецьки рецепт
0
0
24 травня
Плов по-узбецьки рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Один кілограм баранини
• 200 грам сала
• 300 грам соняшникової олії
• П'ять цибулин репчатых
• Одна морква
• Три зубчики часнику
• Один кілограм кругло зернового рису
• Барбарис
• Шафран
• Зіра
• Червоний мелений перець
• Горох

І так приступаємо:
• Чистимо моркву з цибулею. Потім моєму морква, нарізаємо її соломкою, а цибулю півкільцями. Тепер нарізаємо великими шматками м'ясо. Після цього нарізаємо кубиками сало. Гріємо сковорідку з олією і обсмажуємо в ній сало. Потім кладемо туди обсмажуватися цибулю до золотистої скоринки.

• Після ложем туди баранину і чекаємо, що-б вона підрум'янилася, після чого кладемо туди моркву. Тепер заливаємо все водою на два сантиметри, коли морква теж підсмажиться. Кладемо туди сіль зі спеціями. Чистимо зубчики часнику і дрібно рубаємо його і теж кладемо в сковорідку разом з горохом.

• Потім доводимо масу до кипіння і зменшуємо вогонь. Потім промиваємо рис до тих пір, поки вода не стане прозорою. Висипаємо його в сковорідку, коли вода з неї випарується. Розрівнюємо його на сковорідці.

• Заливаємо рис зверху двома сантиметрами води, збільшуємо вогонь, доводимо до кипіння і коли вода знову випарується , збираємо його гіркою і додаємо спеції. Потім знову накриваємо кришкою і залишаємо його доходити на слабкому вогні близько півгодини. Після чого можна подавати це узбецьке смакота до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: