Плов по-узбецьки рецепт

Плов по-узбецьки рецепт
0
0
24 травня
Плов по-узбецьки рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Один кілограм баранини
• 200 грам сала
• 300 грам соняшникової олії
• П'ять цибулин репчатых
• Одна морква
• Три зубчики часнику
• Один кілограм кругло зернового рису
• Барбарис
• Шафран
• Зіра
• Червоний мелений перець
• Горох

І так приступаємо:
• Чистимо моркву з цибулею. Потім моєму морква, нарізаємо її соломкою, а цибулю півкільцями. Тепер нарізаємо великими шматками м'ясо. Після цього нарізаємо кубиками сало. Гріємо сковорідку з олією і обсмажуємо в ній сало. Потім кладемо туди обсмажуватися цибулю до золотистої скоринки.

• Після ложем туди баранину і чекаємо, що-б вона підрум'янилася, після чого кладемо туди моркву. Тепер заливаємо все водою на два сантиметри, коли морква теж підсмажиться. Кладемо туди сіль зі спеціями. Чистимо зубчики часнику і дрібно рубаємо його і теж кладемо в сковорідку разом з горохом.

• Потім доводимо масу до кипіння і зменшуємо вогонь. Потім промиваємо рис до тих пір, поки вода не стане прозорою. Висипаємо його в сковорідку, коли вода з неї випарується. Розрівнюємо його на сковорідці.

• Заливаємо рис зверху двома сантиметрами води, збільшуємо вогонь, доводимо до кипіння і коли вода знову випарується , збираємо його гіркою і додаємо спеції. Потім знову накриваємо кришкою і залишаємо його доходити на слабкому вогні близько півгодини. Після чого можна подавати це узбецьке смакота до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: