Загрузка...

Тісто для піци

Тісто для піци
0
0
09 травня
Тісто для піци


Тісто для піци дуже смачний рецепт


Рецептів, як приготувати тісто для піци існує величезна кількість. Кожна господиня вносить свої зміни в рецептуру і, безсумнівно, у кожної є свій простий метод приготування такого тесту. Один з таких рецептів дуже далекий від класичного рецепту тіста для піци. Але якщо це смачно, так чому б і ні?

Основні інгредієнти:
• Борошно пшеничне - 4 склянки,
• Цукор - 1-2 столові ложки цукру,
• Масло рослинне - 3-4 столові ложки,
• Яйця - 1 шт.,
• Дріжджі - 20 грам,
• Сіль - ? чайної ложки,
• Молоко - 1 склянка.

Процес приготування:
• Просіваємо борошно
• Молоко (можна використовувати воду), температурою 30 градусів, вливаємо в каструлю.
• Розчиняємо в молоці дріжджі.
• Додаємо сіль, яйця, цукор, борошно, сушені ароматні трави або ароматизатори за бажанням. Вимішуємо тісто 5-8 хвилин. Консистенція тіста повинна бути однорідної, не занадто крутий і без грудочок.
• Підігріваємо олію, додаємо його в тісто і трохи перемішуємо. Каструлю з тестом ставимо в тепле місце на 2 - 2,5 години і накриваємо кришкою, щоб не підсохло. Якщо тісто сильно піднімається за цей час, то обминаємо його.
• Коли підйом тіста після досягнення максимальної величини починає зменшуватися, обминаємо тісто ще раз і викладаємо його на стіл, посипаний борошном.
• Тісто можна «змусити» підходити швидше, збільшивши кількість дріжджів або регулюючи температурний режим. Однак слід пам'ятати, що чим більше дріжджів ми додаємо, тим гірші смакові якості тесту. Також слід звернути увагу і на те, що тісто не підходить при температурі нижче 10 градусів і вище 35 градусів.

Тісто для піци рецепт дуже чудовий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: