Тісто для піци

Тісто для піци
0
0
09 травня
Тісто для піци


Тісто для піци дуже смачний рецепт


Рецептів, як приготувати тісто для піци існує величезна кількість. Кожна господиня вносить свої зміни в рецептуру і, безсумнівно, у кожної є свій простий метод приготування такого тесту. Один з таких рецептів дуже далекий від класичного рецепту тіста для піци. Але якщо це смачно, так чому б і ні?

Основні інгредієнти:
• Борошно пшеничне - 4 склянки,
• Цукор - 1-2 столові ложки цукру,
• Масло рослинне - 3-4 столові ложки,
• Яйця - 1 шт.,
• Дріжджі - 20 грам,
• Сіль - ? чайної ложки,
• Молоко - 1 склянка.

Процес приготування:
• Просіваємо борошно
• Молоко (можна використовувати воду), температурою 30 градусів, вливаємо в каструлю.
• Розчиняємо в молоці дріжджі.
• Додаємо сіль, яйця, цукор, борошно, сушені ароматні трави або ароматизатори за бажанням. Вимішуємо тісто 5-8 хвилин. Консистенція тіста повинна бути однорідної, не занадто крутий і без грудочок.
• Підігріваємо олію, додаємо його в тісто і трохи перемішуємо. Каструлю з тестом ставимо в тепле місце на 2 - 2,5 години і накриваємо кришкою, щоб не підсохло. Якщо тісто сильно піднімається за цей час, то обминаємо його.
• Коли підйом тіста після досягнення максимальної величини починає зменшуватися, обминаємо тісто ще раз і викладаємо його на стіл, посипаний борошном.
• Тісто можна «змусити» підходити швидше, збільшивши кількість дріжджів або регулюючи температурний режим. Однак слід пам'ятати, що чим більше дріжджів ми додаємо, тим гірші смакові якості тесту. Також слід звернути увагу і на те, що тісто не підходить при температурі нижче 10 градусів і вище 35 градусів.

Тісто для піци рецепт дуже чудовий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: