Піца з ковбасою

Піца з ковбасою
+23
0
09 травня
Піца з ковбасою


Піца з ковбасою дуже смачний рецепт


Розмаїття піц на сьогоднішній день досить велико. Але найпопулярнішою піцою можна вважати піца з ковбасою. І ось один простенький рецепт її приготування.

Піца «Домашня» з ковбасою
Основні інгредієнти:
• Тремтіння 20 гр
• Вода
• Соняшникова або оливкова олія
• Сіль
• За смаком цукор
• Борошно 3 ст.
• Варена ковбаса 300 гр
• Варене яйце 2 шт
• Цибуля зелена
• Сир твердий 300 гр
• Майонез
• Кетчуп

Процес приготування:
• Візьміть дріжджі і поклавши їх у миску залийте теплою водою, після чого все ретельно перемішайте. Додайте солі (щіпку), цукор, олія соняшникова (3 ст. ложки). Поступово починайте додавати потрібну кількість борошна і змішуйте все ложкою. Отриману масу залиште на сорок хвилин, для того щоб тісто могло піднятися. Як тільки тісто підійде, можна приступати до приготування самої піци.
• Розкачайте тісто і викладіть його на деко або сковорідку. На основу піци з тіста нанесіть майонез, потім кетчуп і все розітріть по її поверхні. Усі потрібні інгредієнти для начинки наріжте невеликими кубиками. Сир краще натерти на крупній тертці.
• Ковбасу, яйця і цибулю викладіть в основу і залийте все майонезом, посипавши зверху тертим сиром. Для начинки можете брати та інші інгредієнти, тут все залежить від вашого смаку. Ковбаса може бути і копченої, або ж можна використовувати шинку, різні овочі і гриби.
• Нагрійте заздалегідь духовку до 180-200 градусів і печемо піцу протягом сорока хвилин.
• Після закінчення часу дістаньте піцу з духової камери і викладіть її на дерев'яну поверхню.

Смачна піца з ковбасою рецепт дуже простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: