як приготувати тісто для піци

як приготувати тісто для піци
+1
0
09 травня
як приготувати тісто для піци


Як приготувати тісто для піци дуже смачний і простий рецепт


Блюдо робить божественно смачним солодкість цибулі, багатство вершкового смаку і димчастий смак бекону. Не всі знають, як приготувати тісто для піци, тому, щоб позбавити себе від зайвих турбот, можна взяти готове.

Основні інгредієнти:
• Тісто для піци 250 грамів;
• Рікотта 100 грам;
• 100 грам сметани;
• Борошно 1 ст. ложка;
• Сіль, перець (за смаком);
• Бекон 150 грам;
• Цибуля 1 шт.

Процес приготування:
• Бекон наріжемо кубиками і обсмажимо в сковороді до хрусткої скоринки на середньому вогні. Прибираємо бекон зі сковороди за допомогою шумівки і викладаємо на пергамент. Щоб позбутися зайвого жиру.
• Лук очистимо й дрібно поріжемо. Додамо в сковороду і обсмажимо до готовності приблизно 8 хвилин. Міксером збиваємо сметану з борошном і рікотта. Після цього солимо і перчимо.
• Готове тісто для піци поділяємо на чотири частини. Кожну частину розгортаємо в коло товщиною близько 0,5 см і діаметром 20 см. Якщо тісто буде розгортати погано, дамо йому постояти 10 хвилин і спробуємо знову.
• Змастимо деко оливковою олією. Викладаємо піци на деко. Вершкову викладемо начинку на піцу на 0,5 см від крою. Зверху посипаємо обсмаженою цибулею і беконом.
• Розігріємо духовку до 230 градусів і відправимо в неї деко. Випікаємо піцу приблизно 12 хвилин до появи золотистої скоринки.

Як приготувати тісто для піци смачне м'яке і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: