Загрузка...

як приготувати тісто для піци

як приготувати тісто для піци
+1
0
09 травня
як приготувати тісто для піци


Як приготувати тісто для піци дуже смачний і простий рецепт


Блюдо робить божественно смачним солодкість цибулі, багатство вершкового смаку і димчастий смак бекону. Не всі знають, як приготувати тісто для піци, тому, щоб позбавити себе від зайвих турбот, можна взяти готове.

Основні інгредієнти:
• Тісто для піци 250 грамів;
• Рікотта 100 грам;
• 100 грам сметани;
• Борошно 1 ст. ложка;
• Сіль, перець (за смаком);
• Бекон 150 грам;
• Цибуля 1 шт.

Процес приготування:
• Бекон наріжемо кубиками і обсмажимо в сковороді до хрусткої скоринки на середньому вогні. Прибираємо бекон зі сковороди за допомогою шумівки і викладаємо на пергамент. Щоб позбутися зайвого жиру.
• Лук очистимо й дрібно поріжемо. Додамо в сковороду і обсмажимо до готовності приблизно 8 хвилин. Міксером збиваємо сметану з борошном і рікотта. Після цього солимо і перчимо.
• Готове тісто для піци поділяємо на чотири частини. Кожну частину розгортаємо в коло товщиною близько 0,5 см і діаметром 20 см. Якщо тісто буде розгортати погано, дамо йому постояти 10 хвилин і спробуємо знову.
• Змастимо деко оливковою олією. Викладаємо піци на деко. Вершкову викладемо начинку на піцу на 0,5 см від крою. Зверху посипаємо обсмаженою цибулею і беконом.
• Розігріємо духовку до 230 градусів і відправимо в неї деко. Випікаємо піцу приблизно 12 хвилин до появи золотистої скоринки.

Як приготувати тісто для піци смачне м'яке і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: