Загрузка...

Піца з листкового тіста

Піца з листкового тіста
0
0
09 травня
Піца з листкового тіста


Піца з листкового тіста смачні і простий рецепт


Італійська піца звела з розуму весь світ! Існують тисячі рецептів цієї страви, у тому числі піца з листкового тіста, саме її і предаваем приготувати прямо зараз!

Інгредієнти:
• Вода (тепла кип'ячена) - 1 склянка
• Цукор - 1 ст. ложка
• Сіль - 1/4 ст. ложки
• Дріжджі швидкодіючі (пакетик) - 1шт
• Маргарин (пачка) - 1шт
• Борошно

Приготування:
• Вода виливається в посуд, в якій буде замішуватися тісто.
• Сіль, цукор (їх кількість можна змінювати за смаком) і дріжджі розчиняються в цій воді, та додається трохи борошна (до стану опари).
• Всі добре розмішують і залишають у теплому місці до збільшення тесту в об'ємі в 2-3 рази.
• Готове тісто викласти на стіл, попередньо посипаний борошном.
• Розкочується (трохи) в прямокутник.
• На половину пласта тіста викладається розм'якшений нарізаний маргарин і накривається другою половиною - так 2 рази.
• Розкачати качалкою і знову повторити шарування.
• Тісто загортається в пакет і охолоджується в морозильній камері близько 20 хвилин.
• Потім тісто шарується 2-3 рази і знову охолоджується 15-20 хвилин.
• Весь процес повторити ще раз (всього виходить, тісто охолоджується 3 рази).
• Готове тісто розкочується і викласти на деко або круглу форму для випічки так, щоб тісто заходило на борти.
• Зверху викладається будь вподобана начинка (відварене куряче м'ясо, ковбаса, гриби, помідори і т.д.)
• Все засипається тертим сиром (можна також використовувати соуси, майонез, кетчуп і т.д. за бажанням).
• Випікається в сильно розігрітій духовій шафі до готовності і утворення золотистої рум'яної сирної скоринки.
• Піца готова!
Приємного апетиту!

Піца з листкового тіста просто смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: