Фабрика пицца

Фабрика пицца
+1
0
08 травня
Фабрика пицца


Фабрика піца дуже смачний рецепт


Зараз по всій країні відкриваються все більше фабрик піц. Якщо обридлий фаст фуд є вже не хочеться, а їсти все - таки треба, фабрика піца - це хороший варіант, де можна перекусити. Майже у кожної такої фабрики є свій фірмовий рецепт піци, секрет якої не розкривається. Але серед ексклюзивних смаків піц завжди є основні класичні рецепти піц. Це грибна, Пеперрони, з сиром, Маргарита та ін. У цих піц купа шанувальників. Її можна швидко приготувати, нагодувати себе або друзів на вечірці. Зазвичай в рецептуру таких піц не входить екстравагантних інгредієнтів, що зручно, адже все це є у вас під рукою. В крайньому випадку, можна збігати в магазин за грибами. Саме грибну піцу ви можете приготувати за рецептом, що знайдете нижче. Піца виходить ароматною і дуже смачною. Тісто для неї можна зробити самому, а якщо ви не хочете возитися або немає часу, то можна просто купити готове магазинне. Інгредієнти, використані в цьому рецепті, швидше всього є біля кожного будинку, єдине, що вам доведеться купити - це печериці і тісто.

Піца з печерицями, помідорами і ковбасою
Для приготування вам знадобиться:

• Основне тісто для піци 1 порція
• Томатна паста (краще взяти кетчуп) 6 столових ложок
• Майорану 1 ст. ложка (приправа сушена)
• Часник 2 зубчики
• Помідор 3 штуки
• Печериці 200 г (обов'язково свіжі, а не мариновані)
• Шинка або варена ковбаса 150-200 г .
• Сир 150-200 г. (який добре плавиться)

Для його приготування необхідно:
• Взяти готове тісто і розділити його на 3 частини (можна на 4).
• Тепер слід гриби порізати тонкими пластинками, ковбасу невеликими кубиками, а помідори напівкружечками. Кожну піцу слід піч по черзі.
• Спочатку кожну частину необхідно тонко розкачати в коло, викласти її на деко. Потім в окремому посуді змішайте томатну пасту з тертим часником і майораном.
• Тепер тісто потрібно помазати двома столовими ложками томатної пасти (або кетчупом) і приготованої томатно-часниковою приправою.
• Зверху потрібно викласти третину ковбаси (або шинки), помідорів і печериць.
• Готову піцу слід обсипати тертим сиром.
• Потім розігріти духовку до 200 градусів. І покласти деко в духовку на 20-25 хвилин.
• Грибна піца готова! Можна подавати до столу. Краще з'їсти її гарячою.
Приємного всім апетиту!!!

Дуже смачна фабрика піца простий рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: