Загрузка...

Фабрика пицца

Фабрика пицца
+1
0
08 травня
Фабрика пицца


Фабрика піца дуже смачний рецепт


Зараз по всій країні відкриваються все більше фабрик піц. Якщо обридлий фаст фуд є вже не хочеться, а їсти все - таки треба, фабрика піца - це хороший варіант, де можна перекусити. Майже у кожної такої фабрики є свій фірмовий рецепт піци, секрет якої не розкривається. Але серед ексклюзивних смаків піц завжди є основні класичні рецепти піц. Це грибна, Пеперрони, з сиром, Маргарита та ін. У цих піц купа шанувальників. Її можна швидко приготувати, нагодувати себе або друзів на вечірці. Зазвичай в рецептуру таких піц не входить екстравагантних інгредієнтів, що зручно, адже все це є у вас під рукою. В крайньому випадку, можна збігати в магазин за грибами. Саме грибну піцу ви можете приготувати за рецептом, що знайдете нижче. Піца виходить ароматною і дуже смачною. Тісто для неї можна зробити самому, а якщо ви не хочете возитися або немає часу, то можна просто купити готове магазинне. Інгредієнти, використані в цьому рецепті, швидше всього є біля кожного будинку, єдине, що вам доведеться купити - це печериці і тісто.

Піца з печерицями, помідорами і ковбасою
Для приготування вам знадобиться:

• Основне тісто для піци 1 порція
• Томатна паста (краще взяти кетчуп) 6 столових ложок
• Майорану 1 ст. ложка (приправа сушена)
• Часник 2 зубчики
• Помідор 3 штуки
• Печериці 200 г (обов'язково свіжі, а не мариновані)
• Шинка або варена ковбаса 150-200 г .
• Сир 150-200 г. (який добре плавиться)

Для його приготування необхідно:
• Взяти готове тісто і розділити його на 3 частини (можна на 4).
• Тепер слід гриби порізати тонкими пластинками, ковбасу невеликими кубиками, а помідори напівкружечками. Кожну піцу слід піч по черзі.
• Спочатку кожну частину необхідно тонко розкачати в коло, викласти її на деко. Потім в окремому посуді змішайте томатну пасту з тертим часником і майораном.
• Тепер тісто потрібно помазати двома столовими ложками томатної пасти (або кетчупом) і приготованої томатно-часниковою приправою.
• Зверху потрібно викласти третину ковбаси (або шинки), помідорів і печериць.
• Готову піцу слід обсипати тертим сиром.
• Потім розігріти духовку до 200 градусів. І покласти деко в духовку на 20-25 хвилин.
• Грибна піца готова! Можна подавати до столу. Краще з'їсти її гарячою.
Приємного всім апетиту!!!

Дуже смачна фабрика піца простий рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: