Загрузка...

Піца рецепт тіста

Піца рецепт тіста
+2
0
08 травня
Піца рецепт тіста


Піца дуже простий рецепт тіста


Немає, мабуть, такої людини, який би відмовився від смачною, ароматною піци. Вона швидко готується і з доступних продуктів, які завжди є під рукою. Пицца рецепт тесту, який вам пропонується, не тільки дуже смачний, але і дуже яскравий. Вона ситна здатна втамувати голод, підняти настрій. Я пекла піцу багато разів і за різними рецептами, але цей рецепт - один з кращих. Скористайтеся, не пошкодуєте.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування смачної піци по домашньому:
Для тіста:

•1 склянку кип'яченої води
• 30 г свіжих дріжджів
• 1 яйце
• столова ложка цукру
• 2 столових ложки рослинного масла
•1 чайна ложка солі без верху
Для начинки:
•350 г шинки
• 300 г моркви по - корейська
• 250 г печериць
• 3 -4 столові ложки ніжного кетчупу
• 150 г майонезу

Процес приготування:
• Свіжі дріжджі розтираємо з цукром, додаємо воду кімнатної температури, сіль, яйце, ретельно перемішуємо, і поступово всипаючи, просіяне борошно, замішуємо тісто.
• Потім додаємо рослинне масло, при потребі ще підсипаємо борошно і продовжуємо місити до тих пір, поки вона не буде приставати до рук.
• Приготоване тісто формуємо кулю, накриваємо кухонним рушником і залишаємо його на 35 хвилин, щоб тісто підійшло.
• Тим часом нарізаємо маленькими кубиками шинку.
• Печериці очищаємо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо в олії до випаровування рідини і легкого рум'яна, солимо, перчимо за смаком.
• Твердий сир тремо на крупній тертці.
• Деко змащуємо олією.
• Приготоване тісто розгортаємо в пласт і за допомогою качалки переносимо на деко, рівномірно розподіляємо по всій поверхні і формуємо невеликими бортиками.
• Потім змащуємо тісто кетчупом, зверху викладаємо моркву по - корейська, обсмажуємо гриби, шинку.
• Начинку покриваємо сіточкою з майонезу, потім посипаємо тертим сиром.
• Піцу можна випікати і в формочках для кексів, для цього формочки потрібно змастити рослинним маслом або маргарином і присипати борошном.
• Тісто викладаємо у формочки шаром товщиною 0,5 см, змащуємо кетчупом, викладаємо начинку, посипаємо тертим сиром.
• Духовку розігріваємо до 220 градусів і ставимо деко і випікаємо піцу протягом 35 хвилин.
• Щоб начинка піци не вийшла сухою за 5 хвилин до готовності по всій поверхні піци, розкладаємо маленькі шматочки вершкового масла, розтоплене масло як слід, просочить піцу і додасть їй приємний вершковий смак і аромат.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: