Піца рецепт тіста

Піца рецепт тіста
+2
0
08 травня
Піца рецепт тіста


Піца дуже простий рецепт тіста


Немає, мабуть, такої людини, який би відмовився від смачною, ароматною піци. Вона швидко готується і з доступних продуктів, які завжди є під рукою. Пицца рецепт тесту, який вам пропонується, не тільки дуже смачний, але і дуже яскравий. Вона ситна здатна втамувати голод, підняти настрій. Я пекла піцу багато разів і за різними рецептами, але цей рецепт - один з кращих. Скористайтеся, не пошкодуєте.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування смачної піци по домашньому:
Для тіста:

•1 склянку кип'яченої води
• 30 г свіжих дріжджів
• 1 яйце
• столова ложка цукру
• 2 столових ложки рослинного масла
•1 чайна ложка солі без верху
Для начинки:
•350 г шинки
• 300 г моркви по - корейська
• 250 г печериць
• 3 -4 столові ложки ніжного кетчупу
• 150 г майонезу

Процес приготування:
• Свіжі дріжджі розтираємо з цукром, додаємо воду кімнатної температури, сіль, яйце, ретельно перемішуємо, і поступово всипаючи, просіяне борошно, замішуємо тісто.
• Потім додаємо рослинне масло, при потребі ще підсипаємо борошно і продовжуємо місити до тих пір, поки вона не буде приставати до рук.
• Приготоване тісто формуємо кулю, накриваємо кухонним рушником і залишаємо його на 35 хвилин, щоб тісто підійшло.
• Тим часом нарізаємо маленькими кубиками шинку.
• Печериці очищаємо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо в олії до випаровування рідини і легкого рум'яна, солимо, перчимо за смаком.
• Твердий сир тремо на крупній тертці.
• Деко змащуємо олією.
• Приготоване тісто розгортаємо в пласт і за допомогою качалки переносимо на деко, рівномірно розподіляємо по всій поверхні і формуємо невеликими бортиками.
• Потім змащуємо тісто кетчупом, зверху викладаємо моркву по - корейська, обсмажуємо гриби, шинку.
• Начинку покриваємо сіточкою з майонезу, потім посипаємо тертим сиром.
• Піцу можна випікати і в формочках для кексів, для цього формочки потрібно змастити рослинним маслом або маргарином і присипати борошном.
• Тісто викладаємо у формочки шаром товщиною 0,5 см, змащуємо кетчупом, викладаємо начинку, посипаємо тертим сиром.
• Духовку розігріваємо до 220 градусів і ставимо деко і випікаємо піцу протягом 35 хвилин.
• Щоб начинка піци не вийшла сухою за 5 хвилин до готовності по всій поверхні піци, розкладаємо маленькі шматочки вершкового масла, розтоплене масло як слід, просочить піцу і додасть їй приємний вершковий смак і аромат.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: