Загрузка...

Тісто для піци на кефірі

Тісто для піци на кефірі
+1
0
08 травня
Тісто для піци на кефірі


Тісто для піци на кефірі дуже смачний рецепт


Тим, хто хоче спробувати на сніданок або вечерю ніжне блюдо, сподобається солодке тісто для піци на кефірі, який відмінно поєднується з будь-яким видом начинки.

Основні інгредієнти:
• пів-літра хорошого кефіру високої жирності;
• 1 яйце;
• 1 чайна ложка солі;
• маленький пакетик розпушувача;
• 8 чайних ложок цукру.

Процес приготування:
• У велику широку ємність насипати гіркою борошно. Зробити посередині невелике поглиблення.
• Яйце збити в окремому посуді так, щоб утворилася піна. Можна використовувати для цього віночок або невеликий ручний міксер.
• Цукор перемішати з сіллю, розпушувачем і невеликою кількістю борошна, щоб вони рівномірно розподілилися в готовій суміші.
• Збите яйце змішати з сумішшю цукрового піску, солі, борошна і розпушувача. Після додати всі в поглиблення в гірці з борошном і ретельно вимішати. Тісто не повинно бути занадто густим, інакше в готовому вигляді основа для піци вийде жорсткою. А тому, не додавайте зайвої муки, навіть якщо вам здасться це необхідним.
• Можна і просто додати всі інгредієнти в поглиблення в гірці з борошном, але покрокове змішування допомагає досягти максимальної однорідності маси і рівномірного розподілу в ній інгредієнтів.
• Готове тісто розподіляють по формі для піци тонким шаром. Поверх викладають начинку. Таке тісто відмінно поєднується з сумішшю салямі і будь-який інший копченої ковбаси з помідорами і різними сортами сиру. А ось рибні начинки і начинки з морепродуктів до нього не підійдуть. Виняток становлять, мабуть, тільки креветки. Солодке тісто для піци зводить нанівець гіркоту ріпчастої цибулі і кислоту томатів.
• Розподіліть начинку так, щоб вона злегка потопала в тесті, і випікайте в духовці при температурі 200 градусів, поки сир не підрум'яниться. Духовку слід розігріти заздалегідь.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: